Automatizare marketing

Automatizare marketing

Cuprins

În era digitală de astăzi, marketingul este esențial pentru orice afacere care vrea să-și crească afacerea și să se dezvolte pe piață. Iar dacă deții o afacere sau te ocupi de marketingul unei afaceri cu siguranță îți dorești ca marketingul sau campaniile tale să fie eficiente și îți aducă rezultate.

Însă, o dată cu creșterea numărului de canale de marketing și a informațiilor, automatizarea marketingului a devenit din ce în ce mai importantă și este acea metodă inteligentă pe care se merită să o aplici în afacerea ta dacă vrei să ai parte de eficiență în campaniile tale și de eficientizarea timpului și a resurselor tale.

Automatizarea marketingului sau automation marketing este procesul prin care te folosești de diferite tehnologii și software-uri pentru automatizarea unor sarcini repetabile în marketing și pentru a îmbunătăți interacțiunea cu clienții fără a pierde foarte mult timp sau a avea nevoie de resurse umane în plus. Cu siguranță îți dorești asta, nu-i așa?

Ei bine, în acest articol, vom discuta despre beneficiile și importanța automatizării marketingului pentru afacerea ta pentru a-ți ușura munca și a face totul la timp dar și cum anume să aplici această metodă.

Hai să începem.

Cum functioneaza automatizarea marketing-ului?

Cum functioneaza automatizarea marketing-ului
Sursă foto: enehano

Automation marketing sau automatizarea marketingului se bazează pe colectarea și analiza datelor despre clienți și utilizarea acestora pentru a personaliza și a îmbunătăți interacțiunea cu aceștia prin intermediul anumitor instrumente sau software-uri.

Există mai multe etape în procesul de automatizare a marketingului, precum colectarea și stocarea datelor despre clienți, crearea de campanii de marketing automatizate și analiza datelor pentru a îmbunătăți performanța campaniilor.

Pasul 1 – Colectarea datelor

Primul pas în automatizarea marketingului este colectarea datelor despre clienții tăi. Acest lucru poate include informații precum numele, adresa de e-mail, preferințele și istoricul achizițiilor.

Aceste date pot fi colectate prin intermediul site-ului web al afacerii, prin formulare de înregistrare sau prin intermediul campaniilor de e-mail marketing.

Pasul 2 – Centralizarea datelor și personalizarea mesajelor

După colectarea datelor, acestea sunt stocate într-o bază de date centralizată, unde pot fi utilizate pentru a personaliza mesajele de marketing și pentru a crea campanii automate.

Aceste campanii pot include e-mailuri automate, mesaje text și campanii de social media pe care le vei trimite către clienții tăi.

Pasul 3 – Crearea campaniilor automate

O dată ce campaniile automate sunt create, le poți programa să fie livrate în momentele cheie ale parcursului clienților în funcție de funnelul de vânzare, sau urmărirea de către clienți a produselor sau serviciilor, abandonarea coșului de cumpărături sau achiziționarea unui produs sau serviciu.

Pasul 4 – Analiză și ajustare

În cele din urmă, performanța campaniilor automate este analizată și ajustată în consecință.

Acest lucru poate include măsurarea ratei de conversie, analiza datelor demografice și de comportament ale clienților și optimizarea mesajelor de marketing pentru a îmbunătăți rezultatele viitoare.

Cum iti ajuta afacerea marketing-ul automatizat?

Cum iti ajuta afacerea marketing-ul automatizat
Sursă foto: linkedin

Indiferent de business-ul pe care îl deții sau de industria în care activezi, marketingul este indispensabil pentru orice afacere. Iar dacă te folosești de marketingul automat – acea metodă care îți aduce multiple beneficii, de ce să nu o faci, nu-i așa?

Iată câteva dintre cele mai mari avantaje ale utilizării automatizării de marketing în afacerea ta.

Economisirea timpului și a costurilor

Dacă te folosești de automatizarea sarcinilor repetabile, cum ar fi trimiterea de e-mailuri de marketing și gestionarea campaniilor de social media, acest lucru îți poate economisi timp și bani cât și resurse din afacere.

Monitorizarea și analizarea datelor

Automatizarea marketingului te poate ajuta la colectarea și analizarea datelor despre clienți și comportamentul lor, pentru a obține o înțelegere mai profundă a nevoilor și preferințelor lor, fără a mai face acest lucru manual.

Aceste informații pot fi apoi folosite ulterior, pentru a îmbunătăți performanța campaniilor și pentru a face ajustări în timp real pentru a obține cele mai bune rezultate.

Personalizarea mesajelor

Prin monitorizarea comportamentului clienților și a interacțiunii lor cu site-ul tău, poți obține o înțelegere mai profundă a nevoilor și preferințelor lor.

Aceste informații pot fi apoi folosite pentru a-ți personaliza campaniile de marketing și pentru a le oferi clienților tăi mesaje relevante și adaptate nevoilor sau preferințelor lor.

Îmbunătățirea experienței clienților

Prin personalizarea mesajelor și ofertelor pentru clienți, poți construi relații puternice și durabile cu aceștia. De asemenea, automatizarea poate ajuta la gestionarea interacțiunii cu clienții, inclusiv cu răspunsurile la întrebările și solicitările lor, ceea ce poate îmbunătăți nivelul de satisfacție a clienților dar și optimizarea timpului tău.

Și aceste informații pot fi apoi folosite  ulterior pentru a-ți personaliza campaniile de marketing și pentru a obține un randament mai mare.

Creșterea ratei de conversie

Prin personalizarea și adaptarea mesajelor de marketing pentru clienți, poți crește angajamentul clienților și poți încuraja fidelitatea acestora.

Folosind datele culese despre clienți și comportamentul lor, poți crea campanii mai relevante și mai bine adaptate nevoilor lor.

Acest lucru poate duce la o creștere a ratei de conversie și la creșterea veniturilor.

Optimizarea bugetului de marketing

Automatizarea marketingului te poate ajuta și la optimizarea bugetului de marketing. Prin urmărirea performanței campaniilor și a ROI-ului, afacerea ta poate ajusta bugetul pentru a obține cele mai bune rezultate posibile.

Ce impact are asupra clientilor automatizarea marketing-ului

Ce impact are asupra clientilor automatizarea marketing-ului
Sursă foto: ergonized

Clienții sunt acei oameni care îți fac afacerea să prospere și cu siguranță ei sunt în centrul atenției tale ca om de business sau specialist de marketing.

Dar cum îi poți menține mai mult timp alături de tine, cum poți intra în contact constant cu ei și cum le poți oferi o experință personalizată și promptă dacă nu prin automatizare? În special atunci când deja ai o listă mare de clienți, această strategie te va ajuta mai mult decât îți imaginezi.

Găsești mai jos doar câteva dintre lucrurile benefice care le aduce această strategie în relația cu clienții tăi.

Îmbunătățirea experienței clientului prin automatizare

Un alt beneficiu uimitor al automatizării marketingului este îmbunătățirea experienței clientului. Prin personalizarea mesajelor și a ofertelor pentru clienți, poți construi relații mai puternice și mai durabile cu clienții tăi.

Mai mult, prin furnizarea de conținut relevant și adaptat, poți crește angajamentul clienților și poți încuraja fidelitatea lor fapt care te costă mult mai puțin decât să aduci clienți noi.

Comunicarea bilaterală

Un alt beneficiu legat de îmbunătățirea experienței clientului este crearea de comunicare bidirecțională.

Automatizarea poate ajuta la gestionarea interacțiunii cu clienții, inclusiv răspunsurile la întrebările și solicitările lor. Astfel, poți îmbunătăți nivelul de satisfacție a clienților și poți construi o relație de încredere cu aceștia.

Oferirea de conținut relevant

Automatizarea marketingului te poate ajuta inclusiv la oferirea de conținut relevant și adaptat pentru clienți ceea ce poate crește angajamentul acestora și poate încuraja achizițiile ulterioare și fidelitatea acestora.

Îmbunătățirea procesului de vânzare

Prin automatizarea procesului de vânzare, poți oferi clienților informațiile de care au nevoie pentru a lua decizii informate și pentru a achiziționa produsele sau serviciile tale mai ușor și mai rapid fără a fi mereu prezent în a le răspunde personal.

Tipuri de software pentru automatizarea marketing-ului

Tipuri de software pentru automatizarea marketing-ului
Sursă foto: shop13202.glutapanacea

Așa cum ai văzut, pentru a-ți automatiza marketingul trebuie să te folosești de anumite instrumente specializate în acest sens.  Există o varietate de software-uri disponibile pe piață pentru automatizarea marketingului pe care le poți utiliza în campaniile tale.

Acestea sunt concepute pentru a ajuta afacerile să își optimizeze campaniile de marketing, să își îmbunătățească eficiența și eficacitatea și să își crească veniturile  și fiecare dintre ele îți ofere opțiuni variate.

Mai jos sunt câteva tipuri de software pentru automatizarea marketingului:

1. Email automation marketing sau platforme de automatizare a marketingului

Aceste platforme sunt concepute pentru a automatiza campaniile de marketing, inclusiv e-mail marketing, marketing social media și advertising. Aceste platforme includ adesea funcții precum segmentarea publicului țintă, crearea de mesaje personalizate și urmărirea comportamentului utilizatorilor pentru a oferi mesaje personalizate.

2. Software de gestionare a relației cu clienții (CRM)

Acest software este conceput pentru  te ajuta să urmărești și să gestionezi interacțiunile cu clienții. Acesta poate include informații despre cumpărături, comportamentul utilizatorilor și istoricul de contact cu clienții.

3. Platforme de automatizare a vânzărilor

Aceste platforme sunt concepute pentru a automatiza procesul de vânzare și a te ajuta să îți crești veniturile. Un astfel de software poate include funcții precum urmărirea vânzărilor, crearea de oferte personalizate și gestionarea relației cu clienții.

4. Software de analiză a datelor

Acest software este conceput pentru a analiza datele de marketing și a putea lua decizii informate. Acesta poate include opțiuni precum analiza comportamentului utilizatorilor, identificarea tendințelor de consum și evaluarea eficacității campaniilor de marketing.

5. Software de optimizare a conținutului

Acest software este conceput pentru a te ajuta să îți optimizezi conținutul de marketing pentru a crește eficacitatea campaniilor de marketing. Acesta poate include funcții sau opțiuni precum testarea A/B, optimizarea SEO și analiza cuvintelor cheie.

Strategii de automatizare marketing a unui site

Strategii de automatizare marketing a unui site
Sursă foto: hubspot

Pentru a obține cele mai bune rezultate din automatizarea marketingului, este important să urmezi cele mai bune practici sau să ai o strategie de marketing automation. 

În primul rând, asigură-te că ai o strategie de automatizare bine definită și o înțelegere clară a obiectivelor și a publicului țintă. 

Asigură-te de asemenea că ai un conținut de calitate și care să fie personalizat pentru campaniile automate pentru a oferi o experiență unică de fiecare dată.  

De asemenea, este important să monitorizezi performanța campaniilor automate și să îți ajustezi strategia în consecință.  Folosește datele pentru a înțelege ce funcționează și ce nu, și pentru a face schimbări în campanii pentru a obține cele mai bune rezultate posibile.

În cele din urmă, asigură-te că ai tehnologia și software-ul potrivit pentru a te ajuta să îți automatizezi sarcinile într-un mod optim. Alegerea celor mai potrivite instrumente  pentru afacerea ta poate face diferența în rezultate.

Tip ecommerce

Tip ecommerce
Susă foto: cloudways

În cazul în care deții un magazin online cu siguranță ești interesat de cum poți face  automation marketing pentru ecommerce. 

Înainte de toate, este important să știi ca această strategie pentru ecommerce poate fi mult mai eficientă și mai personalizată decât marketingul tradițional. 

Utilizând date de comportament ale utilizatorilor și mesaje personalizate, automatizarea de marketing îți poate aduce o creștere semnificativă a conversiilor și a experientei utilizatorilor fapt pe care îl urmărești, mai mult ca sigur.

Dar cum poate fi implementată automatizarea de marketing pentru ecommerce?

Implementarea autormatizării de marketing pentru ecommerce poate fi destul de simplă, dar necesită un pic de planificare și pregătire în prealabil. 

Iată câțiva pași pe care trebuie să-i urmezi pentru a implementa cu succes automatizarea de marketing pentru afacerea ta online.

Definește-ți obiectivele

Primul pas important în implementarea autormatizării de marketing este definirea obiectivelor. Întreabă-te ce vrei să realizezi cu automatizarea de marketing? 

Dorințele tale pot include îmbunătățirea conversiilor, creșterea fidelizării clienților, îmbunătățirea experienței utilizatorilor pe site-ul tău etc.

Identificarea publicului țintă

Următorul pas este identificarea publicului țintă. Cu cine dorești să comunici și ce mesaje sunt relevante pentru acești clienți? Înțelegerea publicului țintă este esențială pentru a crea mesaje personalizate și relevante.

Crearea conținutului

Crearea conținutului este următorul pas important în implementarea autormatizării de marketing. Acest conținut poate include e-mailuri, mesaje personalizate sau alte materiale de marketing. Asigură-te că conținutul tău este relevant și util pentru publicul tău țintă și că le oferă inclusiv valoare.

Implementarea platformei de marketing automation

După ce ai creat conținutul, următorul pas este implementarea platformei de marketing automation.

Există multe platforme de marketing automation disponibile pe piață, fiecare cu propriile lor caracteristici și funcționalități. Asigură-te că alegi o platformă care se potrivește cu nevoile tale și ale afacerii tale.

Testarea și optimizarea

Ultimul pas important este testarea și optimizarea campaniilor tale de autormatizare de marketing. Analizează datele de comportament ale utilizatorilor și efectuează teste A/B pentru a vedea ce funcționează cel mai bine pentru publicul tău țintă.

Exemple de strategii de automatizare de marketing pentru ecommerce

Exemple de strategii de automatizare de marketing pentru ecommerce
Sursă foto: motocms

Dacă vrei să îți creezi acea strategie de succes, dar nu știi încă foarte clar ce să urmărești, iată câteva idei din care să te inspiri:

Abandonarea coșului de cumpărături

O strategie comună de automatizare de marketing pentru ecommerce este trimiterea de e-mailuri personalizate către utilizatorii care au abandonat coșul de cumpărături.

Aceste e-mailuri pot conține un cupon de reducere sau alte oferte speciale pentru acel produs pentru a încuraja utilizatorii să finalizeze achiziția.

Recomandări de produse

O altă strategie eficientă este trimiterea de e-mailuri personalizate cu recomandări de produse, bazate pe istoricul de cumpărături sau comportamentul utilizatorului pe site-ul web.

Aniversarea de cumpărături

Trimiterea de e-mailuri personalizate de aniversare a cumpărăturilor (când a împlinit un anumit timp de la prima achiziție, când a atins o x sumă etc.) poate fi o modalitate excelentă de a încuraja fidelitatea clienților și de a oferi reduceri și oferte speciale.

Reînnoirea produselor

Pentru produse care necesită reînnoire periodică, cum ar fi suplimentele alimentare sau abonamentele la reviste, trimiterea de e-mailuri personalizate cu informații despre produsele disponibile și despre beneficiile acestora poate fi o strategie eficientă pentru a menține clienții angajați și interesați.

Follow-up după achiziție

Trimiterea de e-mailuri personalizate după achiziție poate fi o modalitate excelentă de a oferi asistență clienților și de a le oferi ocazia să își exprime opinia despre produsele sau serviciile achiziționate.

În ecommerce și nu numai, ci în orice afacere trebuie să creezi o strategie care se bazează mai multe tipuri de marketing și canale pentru a avea succes.

Dacă nu știi încă cum anume să îți creezi strategia potrivită sau cum să o implementezi cu succes, am creat pentru tine Programul Manifesto unde vei învăța pas cu pas cum să îți creezi strategia potrivită de la profesioniști în domeniu, pentru afacerea ta.

Vei avea tot suportul mentorilor la fiecare pas și la final te vei bucura de o creștere între 30% și 400% a vânzărilor.

Programează o întâlnire gratuită ca să îți spunem mai multe despre acest program și să decizi dacă este pentru tine.

Tip servicii

Tip servicii
Sursă foto: scnsoft

Dacă ai un business care oferă servicii, trebuie să știi că automatizarea de marketing poate fi aplicată inclusiv în servicii.

Indiferent de tipul serviciilor pe care le oferi, dacă vrei să îți eficientizezi campaniile de marketing și timpul, te poți folosi de marketing automatization.

Aceasta îți poate ajuta afacerea să își crească eficiența, să ofere o experiență mai bună pentru clienți și să îți crești veniturile.

Un exemplu de aplicare a automatizării de marketing pentru servicii ar fi trimiterea de e-mailuri personalizate către clienți după o programare sau o achiziție de servicii.

Aceste e-mailuri ar putea include detalii despre serviciul achiziționat, informații despre oferte speciale sau recomandări de servicii suplimentare în cazul în care oferi mai multe servicii.

Aceste e-mailuri pot fi personalizate în funcție de istoricul de achiziții sau preferințele clienților, ceea ce poate duce la o mai mare satisfacție și fidelitate acestora.

De asemenea, poți folosi automatizarea de marketing incusiv pentru a segmenta lista de clienți și a oferi mesaje personalizate și relevante pentru fiecare segment în parte, dacă ai mai multe segmente.

Aceasta poate fi o modalitate excelentă de a-ți îmbunătăți eficiența și eficacitatea campaniilor de marketing, precum și de a îmbunătăți experiența utilizatorilor.

One Page Site

One Page Site
Sursă foto: moosend

În cazul în care ai un site one page și te întrebi dacă poți folosi  automatizarea și în cadrul unui astfel de site, ei bine răspunsul este da. 

Poți realiza automatizarea marketingului pentru site-ul tău one page, iar următorii pași te pot ajuta să o implementezi.

Identifică obiectivele tale de marketing

Înainte de a începe automatizarea marketingului, trebuie să identifici obiectivele tale de marketing pentru site-ul tău one page. Acestea pot include creșterea traficului, generarea de lead-uri sau creșterea conversiilor.

Analizează-ți publicul țintă

Identifică publicul tău țintă și cunoaște-i nevoile și preferințele. Astfel, vei putea personaliza mesajele tale de marketing și vei avea o șansă mai mare de a-ți îndeplini obiectivele de marketing.

Configurează o platformă de automatizare a marketingului

Alege o platformă de automatizare a marketingului, care te poate ajuta să implementezi campaniile de marketing pentru site-ul one page.

Unele dintre cele mai populare platforme sunt HubSpot, Marketo sau ActiveCampaign.

Implementează formulare de capturare a lead-urilor

Adaugă formulare de capturare a lead-urilor la site-ul tău one page, pentru a putea colecta informații despre vizitatori și pentru a-i transforma în clienți.

Formularele de capturare a lead-urilor trebuie să fie integrate în platforma de automatizare a marketingului pentru a permite colectarea și gestionarea datelor.

Personalizează campaniile de marketing

Utilizează informațiile colectate prin formularele de capturare a lead-urilor pentru a personaliza mesajele tale de marketing și pentru a îndeplini nevoile și preferințele publicului țintă.

Monitorizează și ajustează campaniile de marketing

Monitorizează performanța campaniilor tale de marketing și ajustează-le în consecință. Utilizează datele de marketing pentru a înțelege ce funcționează și ce nu pentru a îmbunătăți campaniile tale în timp.

Cum alegi cea mai buna strategie de automatizare marketing pentru afacere?

Cum alegi cea mai buna strategie de automatizare marketing pentru afacere
Sursă foto: tacticalma

Alegerea celei mai bune strategii de automatizare marketing pentru afacerea ta poate fi o sarcină dificilă, dar există câteva etape cheie pe care le poți urma pentru a lua o decizie informată și înțeleaptă.

Identifică obiectivele afacerii tale

Înainte de a începe să cauți strategii de automatizare marketing, este important să identifici obiectivele afacerii tale. Aceste obiective pot include creșterea vânzărilor, îmbunătățirea angajamentului cu clienții sau creșterea notorietății mărcii.

Analizeaz-ți publicul țintă

Pentru a alege o strategie de automatizare marketing eficientă, trebuie să cunoști publicul țintă al afacerii tale. Identifică comportamentul lor de cumpărare și preferințele, astfel încât să poți personaliza mesajele de marketing.

Examinează opțiunile de automatizare marketing

Așa cum ai văzut, există multe opțiuni disponibile pe piață pentru automatizarea marketingului, fie că este vorba de platforme de automatizare a marketingului sau software-uri specializate.

Examinează opțiunile disponibile și identifică cele care se potrivesc cel mai bine nevoilor și obiectivelor afacerii tale.

Testează și ajustează constant

O dată ce ai ales o strategie de automatizare marketing, începe cu un plan de testare și ajustare. Testează diferite variante ale mesajelor de marketing și analizează datele pentru a vedea care strategie funcționează cel mai bine.

Monitorizează și îmbunătățește

Monitorizează constant performanța campaniilor de marketing și ajustează strategia în consecință. Înțelege ce funcționează și ce nu, astfel încât să poți îmbunătăți continuu campaniile tale de marketing și să te asiguri că ai ales platfoma potrivită.

Tool-uri de automatizare a marketing-ului

Tool-uri de automatizare a marketing-ului
Sursă foto: stratagon

Iată câteva exemple de platforme și softwear-uri pentru automatizări de marketing. Există multe platforme de email automatization marketing disponibile pe piață, iar câteva dintre cele mai populare tool-uri de care te poți folosi și tu, sunt:

1. Mailchimp

Mailchimp este o platformă populară de email marketing care oferă funcții de automatizare a marketingului, precum trimiterea de e-mailuri personalizate, segmentarea publicului țintă și urmărirea comportamentului utilizatorilor.

2. HubSpot

HubSpot este o platformă completă de marketing, care include funcții de automatizare a marketingului, precum trimiterea de e-mailuri personalizate, urmărirea comportamentului utilizatorilor și analiza datelor de marketing.

3. ActiveCampaign

ActiveCampaign este o platformă de automatizare a marketingului care oferă funcții precum trimiterea de e-mailuri personalizate, segmentarea publicului țintă și urmărirea comportamentului utilizatorilor.

4. Salesforce Pardot

Salesforce Pardot este o platformă de automatizare a marketingului concepută pentru a ajuta afacerile să își crească veniturile prin generarea de lead-uri și transformarea lor în clienți fideli. Acest software include funcții precum trimiterea de e-mailuri personalizate, urmărirea comportamentului utilizatorilor și analiza datelor de marketing.

5. Drip

Drip este o altă platformă de automatizare a marketingului care este special concepută pentru magazinele online și afacerile mici. Aceasta include funcții precum trimiterea de e-mailuri personalizate, urmărirea comportamentului utilizatorilor și segmentarea publicului țintă.

6. ConvertKit

ConvertKit este o platformă de automatizare a marketingului care este special concepută pentru bloggeri și creatori de conținut. Aceasta include funcții precum trimiterea de e-mailuri personalizate și segmentarea publicului țintă.

Tool-uri de marketing automatization pentru PrestaShop

În ceea ce privește marketing automation pe platforma PrestaShop, există câteva module și plugin-uri disponibile pentru a-ți automatiza camapniile de marketing pentru PrestaShop.

Câteva exemple de marketing automation Prestashop includ:

1. AutomateWoo

AutomateWoo este un plugin de marketing automation pentru PrestaShop care oferă funcții precum trimiterea de e-mailuri personalizate, urmărirea comportamentului utilizatorilor și crearea de oferte personalizate.

2. Klaviyo

Klaviyo este o platformă de marketing automation care poate fi integrată cu PrestaShop pentru a oferi funcții precum trimiterea de e-mailuri personalizate și urmărirea comportamentului utilizatorilor.

3. Sendinblue

Sendinblue este o platformă de marketing automation care poate fi integrată cu PrestaShop pentru a oferi funcții precum trimiterea de e-mailuri personalizate, segmentarea publicului țintă și analiza datelor de marketing.

Alte tool-uri pe care le poți folosi sunt:

1. Marketo

Marketo este o platformă de automatizare a marketingului care se concentrează pe generarea de lead-uri și urmărirea lor prin ciclul de cumpărare. Acest software include funcții precum trimiterea de e-mailuri personalizate, segmentarea publicului țintă și analiza datelor de marketing.

2. Buffer

Buffer este o platformă de management al social media care oferă, de asemenea, funcții de automatizare a marketingului. Aceasta include funcții precum programarea postărilor și monitorizarea conversațiilor.

Așadar, automatizarea marketingului poate fi un instrument valoros pentru afacerea ta dacă vrei să îți îmbunătățești performanța și să obții mai mult succes într-un mediu online competitiv.

Reține că, în alegerea unei strategii de automatizare marketing, trebuie să iei în considerare obiectivele afacerii, publicul țintă și opțiunile disponibile de software și platforme indiferernt de tipul site-ului tău.

Ține cont că este important să testezi și să ajustezi strategiile de marketing în funcție de performanța lor, iar monitorizarea continuă a datelor și îmbunătățirea continuă a strategiilor îți pot aduce beneficii semnificative în creșterea vânzărilor și a notorietății mărcii.

Așadar începe să te folosești de tool-urile inteligente în marketing pentru afacerea ta și descoperă chiar tu beneficiile.

Ai un prieten căruia i-ar fi de folos acest articol? Ajută-l cu un share. Îți va fi recunoscător :)
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Responses

Descarcă gratuit ghidul cu 9 studii de caz DoAds și învață strategii care au generat peste 250€ de milioane în vănzări
Autor Articol
Picture of Vlad Niță

Vlad Niță

CEO DoAds Agency și expert Facebook Ads

Categorii Articole
Postări Recente
Descarcă gratuit ghidul cu 9 studii de caz DoAds și învață strategii care au generat peste 250€ de milioane în vănzări