Top 9 studii de caz DoAds care au generat peste 100 de milioane de EURO pentru clienții noștri

Dacă ai nevoie de puțină inspirație sau vrei să încerci noi strategii și tactici pentru a-ți crește veniturile afacerii tale, prin promovarea plătită pe Facebook sau Instagram Ads, am pregătit o colecție cu cele mai bune studii de caz, bazate pe experiența și activitatea clienților noștri.

În acest ghid vei găsi strategii care au funcționat pentru diferite tipuri de afaceri, precum cele din ecommerce, Single Product, HoReCA etc.. 

Studiile analizează provocările de marketing ale diferitelor tipuri de afaceri prin prisma obiectivelor, detaliilor cheie ale unei campanii, dar și rezultatele acesteia.

Descarcă Ghidul Gratuit!

Ce vei primi în acest ghid?​

67 de pagini în care îți dezvălui secretele prin care am ajutat clienții agenției (din diferite nișe) să-și tripleze ROAS-ul sau să scadă costurile de 9X.

Bonus, ți-am pregătit o listă cu cele mai importante lecții de marketing învățate.

Top 5 produse câștigătoare - intră în joc strategia de izolare

Deși pare ca o strategie rudimentară, a avut rezultate excelente cu un minim de efort. 

Pe acest cont am pornit la drum cu cataloage ALL-PRODUCTS și am lăsat ca algoritmul Facebook să-și facă magia, unde a generat aproximativ 200-300 de vânzări.

Strategia 4.29 pentru e-commerce​

În mod normal ai spune că o creștere de 0.80 la ROAS nu este una semnificativă, însă dacă raportezi la valoarea comenzilor și numărul lor, rezultatele sunt extraordinare!

Pe acest cont am descoperit strategia de 4.29, am reușit să scalăm cu Cost Cap constant. 

Este contul pe care am reușit să perfecționăm reguli automate, contul pe care am testat foarte multe strategii de cost cap și bid cap.

Ce greșeli să eviți dacă promovezi un ecommerce de Cadouri Personalizate

Îți spuneam la începutul acestui ghid că vor fi și studii de caz unde nu am reușit să aducem rezultatele dorite. Însă lecțiile învățate pe acest proiect sunt de neprețuit.

Acest studiu de caz este despre încercarea de a pune pe picioare un cont de reclame care a performat mult sub așteptări.

Strategia prin care am devenit cel mai cunoscut restaurant dintr-un oraș cu 196.000 locuitori

De data aceasta vorbim despre un restaurant din România care deține și un magazin unde se pot plasa comenzi de delivery.

Dacă în studiile de caz anterioare strategia folosită în reclamele pe Facebook a făcut diferența, un factor cheie în cazul acesta a fost că restaurantul și-a construit un brand puternic.

Probabil că sunt mulți competitori în oraș care pot genera vânzări prin Facebook, însă cu siguranță sunt puțini care pot genera emoție prin loialitate și poziționare în piață. 

Câteva lucruri despre mine

Numele meu este Vlad Niță. Sunt fost angajat Facebook și actual antreprenor, creator de programe online premium, tată și soț.

Fondator și CEO al agenției de marketing digital DoAds

Din anul 2017 până în prezent, am colaborat cu peste 500 de afaceri pe mai multe rețele de socializare, precum Instagram, TikTok Ads, Google Ads, dar și pe E-mail Marketing – unde le-am administrat strategiile de marketing digital.

Creator de cursuri de marketing Premium

În același timp sunt autor de cursuri de marketing Premium, cu peste 1.000 de absolvenți. Acestea sunt cursuri din care absolvenții noștri și-au luat extrem de multă valoare. Și chiar au obținut rezultate uimitoare în urma acestora.

Proprietar de magazine online, afaceri locale și info products

Dar sunt și de cealaltă parte a baricadei. Sunt proprietar de magazine online, afaceri locale și info products. Adică am trecut deja prin multe experiențe și activități la nivel personal. Și am învățat lucruri pentru afacerile mele personale. Dar și din experiența pe care am avut-o cu clienții noștri, pe tot parcursul activității agenției noastre.

Descarcă gratuit Ebook-ul cu Top 9 Studii de caz DoAds și scalează-ți afacerea la următorul nivel.

Descarcă Ghidul Gratuit!

Top 9 studii de caz DoAds, care au generat venituri de peste 100€ de milioane pentru clienții noștri​

Pe ce adresă de email să-ți trimitem Ghidul? Adaugă informațiile mai jos: