Îți garantăm o creștere între 30% și 400% a vânzărilor online

De ce devine din ce în ce mai greu să ai rezultate din promovarea online?

Dacă ești antreprenor sau marketer, cu siguranță ai observat că rezultatele din promovarea online au devenit mai slabe:

De cele mai multe ori dăm vina pe platformă. Că Facebook nu mai merge, oamenii nu mai deschid emailuri, reach-ul organic a scăzut, publicul stă pe TikTok dar nu comandă ca pe Facebook...

În ultimii ani, clienții și-au modificat comportamentul în online

Accesează mult mai multe platforme social media. Își caută informații sau validări din mai multe surse. Aceștia intră zilnic pe minim 5 canale diferite, prin care ai putea comunica cu ei.

Nu zicem doar noi acest lucru, ci statisticile o dovedesc:

Pe lângă faptul că oamenii și-au schimbat comportamentul în online, partea de monitorizare a rezultatelor a devenit din ce în ce mai dificilă, odată cu apariția IOS 14 și politicile Apple de privacy. Nu numai că acesta afectează costurile de promovare, ci e mai greu să-ți dai seama ce anume aduce rezultate mai bune din toate campaniile pe care le rulezi.De aceea, și noi trebuie să ne adaptăm la aceste schimbări, să comunicăm cu posibilii noștri clienți prin toate canalele disponibile, creând astfel un marketing adaptat la viitor.

Cum creezi strategii de marketing adaptate viitorului?

Secretul unui marketing eficient este un funnel de promovare, care targetează posibilul client cu un mesaj adecvat poziției în care se găsește în procesul de achiziție.

De exemplu, dacă SEO este foarte bun pentru pasul de awareness sau consideration, Facebook și Google Ads sunt mai adecvate pentru conversie. Iar după prima conversie, prin Email Marketing loializezi acel client și îl convingi să cumpere constant de la tine.

Atunci când creezi o strategie cu toate canalele de promovare, ai mai multe șanse să rămâi în mintea potențialilor clienți și să-i transformi în clienți fideli. O astfel de strategie poartă numele de MULTICHANNEL.

Ce înseamnă mai exact Multichannel?

Se referă la folosirea mai multor canale de promovare (Facebook Ads, Google Ads, SEO, Email Marketing etc.) pentru a comunica cu clienții. Asta îți permite să fii prezent peste tot unde se află potențialii tăi clienții și să le afișezi mesajul potrivit, în funcție de funnelul de vânzare. Astfel, șansele de a converti un client și de a-l loializa vor crește exponențial.

Practic, prin funnel multichannel, tu capeți controlul asupra vânzărilor și viitorului afacerii tale:

Pe lângă faptul că vei genera mai mult profit, economisești lunar peste 2000 de euro cât ți-ar cere o agenție de marketing pentru a implementa un astfel de funnel. Nu există nicio îndoială că, dacă vrei să ai o afacere profitabilă, trebuie să te adaptezi la viitorul marketingului. Peste 91% din afaceri deja au început să se promoveze pe minim 2 sau mai multe canale. Întrebarea este:

Am construit un program pe înțelesul tuturor!

E mult mai simplu decât crezi. Vei înțelege care este parcursul pe care îl are orice client din momentul în care ia contact cu tine, până când convertește. Prin practică și suport permanent.

Te vom ajuta să ajungi specialist în Digital Marketing

Vei învăța ce face fiecare canal de social media în parte. Dar nu numai atât. Vei ști particularitățile fiecărui canal și vei ști cum poți face ca acestea împreună să se susțină unul pe altul.

Gândește-te că, dacă până acum desenai un pătrat simplu 2D, folosind aceste canale vei desena un cub, ale cărei fațete se susțin una pe alta și se completează.

Tot ce ai nevoie e să dedici o oră pe zi să înveți și să practici, iar de restul ne ocupăm noi.

Alături de Vlad Niță și de alți 9 mentori care practică zilnic domeniul lor de activitate, te vom ajuta să devii specialist în Digital Marketing în programul Manifesto.

Aceste 3 elemente vor face diferența atunci când termini programul și le aplici pentru tine sau clienții tăi. Vei ști exact ce ai de făcut în orice situație, pentru că timp de 6 luni alături de noi, vei întâlni cazuri similare, pe care le rezolvăm împreună. 

Practic tu preiei mentalitatea, gândirea strategică și de problem solving de la experți, astfel încât să te descurci pe cont propriu ca un specialistin marketingul digital.

Și tu și eu știm că doar trecerea prin teorie, fără practică alături de mentori, nu te pregătește să lucrezi pe afaceri reale. Iar când apare o problemă sau nu intră vânzările, te blochezi.

De aceea, informația și practica din Manifesto îți arată exact ce ai de făcut ca să generezi constant vânzări, profit și rezultate. 

Toată experiența prin care vei trece prin program se va transforma în timp și bani de îndată ce aplici informația în afacerea ta sau a clienților tăi.

Poate părea complicat la prima vedere. Cu siguranță te gândești că ai mai parcurs alte cursuri și la un moment dat le-ai abandonat din diverse motive. Iar acum nu mai vrei să treci prin același lucru.

Chiar și Seth Godin a remarcat că majoritatea cursurilor online au o rată de abandonare mare. Iar motivul principal este că oamenii nu au parte de suport și practică în timpul învățării, se blochează undeva și nu continuă învățarea. 

De aceea, programul Manifesto se concentrează în mod special pe practică și suport personalizat de la mentori și specialiști practicanți. Astfel, ai parte de toate elementele esențiale ca tu să reușești să înveți marketing digital la nivel de specialist. 

Nu va fi un simplu curs la care te înscrii, iar după uiți de el. De fapt este chiar opusul. Este un program complet de mentorat și singurul program de Digital Marketing de care vei avea nevoie ca să ajungi specialist.

Participă la cel mai amplu program de Digital Marketing din România!

Înveți direct alături de mine, 4 mentori interni de la DoAds și 5 mentori externi care practică zilnic expertiza lor. Totul într-un singur program, explicat în așa fel încât să înțelegi cum funcționează marketingul unei afaceri.

Descoperă echipa alături de care vei ajunge specialist în Digital Marketing.

Participă la cel mai amplu program de Digital Marketing din România!

Înveți direct alături de mine, 4 mentori interni de la DoAds și 5 mentori externi care practică zilnic expertiza lor. Totul într-un singur program, explicat în așa fel încât să înțelegi cum funcționează marketingul unei afaceri.

Descoperă echipa alături de care vei ajunge specialist în Digital Marketing.

Învață Digital Marketing aplicat de la specialiști practicanți.

În programul Manifesto lucrăm împreună ca tu să obții cele mai bune rezultate din promovarea online, folosind strategiile viitorului: Multichannel.

Ce rezultate am adus clienților și cursanților noștri?

Nu doar că marketingul va aduce mai multe rezultate…

Le vei putea simți și tu în fiecare zi!

Deja știi cât de frustrant e atunci când lucrezi toată ziua pe partea de marketing și nu vezi rezultatele dorite. Asta trăiește fiecare antreprenor și marketer care folosește un singur canal de promovare, pe care deseori nici pe acela nu îl stăpânește 100%.

Însă, atunci când folosești promovarea Multichannel, vei vedea că zilele tale vor arăta diferit:

Decizia ta nu-ți influențează doar promovarea online. Ajungi să te simți cu adevărat liber când marketingul îți aduce rezultate constant. Și nu mai trebuie să te stresezi din cauza unei zile proaste în vânzări.

Toate informațiile și practica pe care le vei primi în program, împreună cu suportul de la mentori, te vor ajuta să creezi strategii performante de marketing care îți aduc constant un venit mai mare decât până acum. 

Vino alături de noi și descoperă cum te ajută marketingul viitorului să te bucuri de libertate, în timp ce afacerea ta generează vânzări din toate canalele de promovare esențiale. 

Cu ce e diferit Programul Manifesto?

Mai puțină teorie, multă practică intensivă! Devino specialist în marketing online în mai puțin de 6 luni învățând din conturi și afaceri reale, alături de Vlad Niță și alți 10 specialiști din România.

La finalul programului, poți să ai certitudinea că vei ști cum să dezvolți și să implemetenzi o strategie completă de Digital Marketing.

În cât timp devii specialist în Marketing Digital?

Vreau să fiu sincer cu tine. Nu o să-ți promit că în 30 de zile ai know-how de expert și poți face marketing chiar și în somn. E imposibil să ajungi acolo într-un timp așa scurt.

E ca atunci când mergi la sală și vrei să slăbești după prima oră de cardio. Nu funcționează așa. Rezultatele devin vizibile abia după 6 luni de mers constant la antrenamente.

Sau dacă vrei să cânți la vioară la nivel profesionist. Îți ia ”doar 20 de ani”, cu 5 ore de practică pe zi pentru a putea impresiona o sală plină de spectatori.

Ca să devii specialist, e nevoie să dedici timp pentru practică și învățare. În cazul nostru nu va dura 20 de ani, dar nici 30 de zile. 

Trebuie să dedici doar o oră pe zi, timp de 6 luni. În 150 de ore parcurse în ritmul tău, alături de mentori, pleci din program pregătit să creezi campanii de marketing, care îți vor aduce rezultate mai performante ca niciodată.

Vei înțelege mult mai bine cum funcționează Multichannel și vei avea o imagine de ansamblu asupra a tot ce se întâmplă în afacere. Iar partea cea mai importantă e că vei ști cum să acționezi în orice situație, fără să te blochezi.

Timpul pe care îl dedici în program este o investiție în tine și în viitorul afacerii tale. Fiecare oră petrecută alături de mentori pentru practică se va întoarce la tine sub formă de bani.

Dacă ești antreprenor, rezultatele vor fi vizibile atunci când compari profitul din anii precendenți cu cel de acum, în care ai aplicat strategiile Multichannel. 

Iar dacă ești marketer, devii indispensabil într-o afacere și ești plătit pe măsura muncii și rezultatelor aduse.

Când ajungi să ai rezultate performante în afacere și poți simți în sfârșit libertatea…atunci îți vei da seama că investiția în tine, de timp și de bani, a meritat din plin.

Dacă ar fi să aleg cuvântul care descrie cel mai bine programul Manifesto, acest cuvânt ar fi practică.

Cred că te-ai săturat și tu de mulțimea de cursuri de pe piață, care îți oferă doar un suport teoretic, dar te lasă la greu când începi să pui învățăturile în practică.

De aceea am îmbinat conceptele teoretice, pe care le poți parcurge în ritmul tău, cu interacțiunea constantă cu mentori și practica pe conturi reale.

Ce înseamnă mai exact asta? Uite un exemplu:

Îți vom arăta live cum pornim un cont nou de publicitate, în agenția DoAds. Apoi săptâmânal vom avea un webinar unde analizăm performanța, ce modificări s-au făcut între timp și ce optimizări putem aduce acelui cont și altor conturi din diferite nișe.

Lucrezi în echipă cu alți cursanți în Ads Manager (Facebook, Google Ads și TikTok Ads)

Alături de 2-3 colegi din cohortă, vei realiza task-uri pe care le primești de la mentori, cum ar fi: crearea unui catalog, crearea unei reclame de retargeting, dezvoltarea unei campanii de tip Performance Max.

Și ca să te asiguri că faci o treabă bună, vei primi feedback constructiv de la mentori, la fiecare pas.Spre finalul cursului vei beneficia de un buget real să faci campanii pe conturi reale.

Sună bine, nu-i așa?

Vei dezvolta site-uri de marketing/prezentare unde înveți cum să le optimizezi din punct de vedere SEO;

In plus, vei crea pagini pe rețelele sociale (Facebook, TikTok) unde testezi diferite campanii, postări organice, creative și texte persuasive.  

Lista de beneficii nu se oprește aici:

În plus, vei face parte dintr-o comunitate de oameni cu pasiuni și valori similare, cu care poți discuta și aprofunda provocările de zi cu zi.

Decizia îți aparține:

Vrei să ai rezultate mai bune în online în următoarele luni, sau amâni în continuare?

15 motive să te înscrii acum la programul Manifesto:

Investiția pe care o faci în program o poți recupera încă din primele luni în care pui în aplicare informațiile.

Să luăm un exemplu. Să spunem că ești antreprenor și ai o medie de 3000 de comenzi pe lună din Facebook Ads, cu AOV de 150 RON (450,000 RON venit lunar). 

Dacă începi să te promovezi și pe alte canale disponibile, numărul comenzilor poate crește cu peste 20% încă din prima lună de la implementarea strategiei. Asta înseamnă 3600 de comenzi lunare și venit 540,000 RON lunar.

Practic generezi 90,000 RON/lună în plus dacă aplici informațiile și strategiile din program. 

Sau dacă ești marketer și începi să oferi un pachet complet de servicii de promovare online. Ca Digital Marketing Specialist sau Marketing Manager poți câștiga în medie aproape 6,000 de RON/lună ca angajat (conform Average Salary Survey 2022). 

Iar dacă ai agenția ta proprie, poți ajunge și la 8,000 de euro/lună dacă ai 4 clienți pentru care lucrezi.

Cel mai mare ROI îl obții când investești în tine

Experiența din program va fi cea mai profitabilă investiție în viitorul tău și al afacerii tale.

Suportul de la mentori experți pe nișa lor și practica de la fiecare modul sunt elementele care contribuie foarte mult la formarea ta ca digital marketer. 

Nicio carte, sau curs teoretic, nu-ți va putea oferi know-how-ul și gândirea strategică pe care le vei dobândi în programul Manifesto.

Acum ai șansa să fii și tu unul dintre cei 10 oameni hotărâți și motivați să învețe digital marketing alături de noi.