Transformă-ți afacerea cu

Acceleratorul de Afaceri

DoAds Initiative

Peste 250 de lecții de marketing digital, care te vor ajuta să-ți promovezi mai eficient afacerea

10 motive să devii membru în Acceleratorul de Afaceri:

  1. Primești acces la strategii și tactici testate și validate, care au generat peste €150,000,000 clienților din agenția DoAds.
  2. Promisiunea noastră este că poți obține o creștere în vânzări între 30% și 400% dacă aplici strategiile și lecțiile din Acceleratorul de Afaceri. Procentul depinde de stadiul în care se află afacerea ta acum.
  3. Nu te mai simți blocat atunci când apare o problemă. Vei ști exact la ce lecție să te duci pentru a găsi o soluție ca să îmbunătățești rezultatele. 
  4. Ca antreprenor, economisești peste 30.000 de euro pe an, banii pe care i-ar cere o agenție de marketing pentru implementarea unui funnel de promovare Multichannel. 
  5. Ca marketer, devii o persoană indispensabilă clienților tăi. Vei fi plătit pe măsura efortului și rezultatelor tale și nu vei rămâne niciodată fără idei de testat.
  6. Nu trebuie să urmărești lecțiile într-o anumită ordine. Poți accesa punctual lecțiile care te interesează și ulterior le poți pune în aplicare imediat pentru afacerea ta.
  7. Ai acces la o echipă de experți în nișa lor, care îți arată cum să te promovezi mai eficient. 
  8. Poți urmări lecțiile video în ritmul tău și în funcție de ceea ce îți dorești să implementezi în strategia ta de promovare. 
  9. Economisești timp și bani. Nu mai trebuie să cumperi cursuri separate pentru fiecare canal de marketing. Ai acces la toate acestea într-o singură platformă – la un preț mult mai accesibil.
  10. Îți poți crea strategia ta completă de marketing digital, care îți asigură mai multă vizibilitate, stabilitate în vânzări și implicit o creștere constantă în vânzări și profit.

Vezi rezultatele membrilor

Nicole

În doar 3 luni, Nicole a crescut vânzările companiei pentru care lucra, un magazin online din nișa de grătare și accesorii premium, cu cost per vânzare chiar și de 3 lei.

Adina

„I-am adus lead-uri chiar și cu 2,4 lei pentru servicii de peste €5,000. Pe lângă Facebook, am mers și pe Google Ads. Și am simțit că cele 2 canale se ajută unul pe altul.

Ai acces la cursurile Premium DoAds

Uite despre ce vei învăța

Social Media Marketing

Descoperă toate instrumentele necesare pentru a crea o strategie de comunicare pe social media pentru business-ul tău și cum o poți implementa cu succes.

Facebook Ads

Afli cum funcționează reclamele pe Facebook de la A la Z. Vorbim despre Ads Manager, concepte cheie cu care te întâlnești frecvent, dar în același timp vei învăța cum să setezi reclamele și să aibă o logică în spate. De asemenea, intrăm și în strategii avansate de promovare.

TikTok Ads

Inveți bazele promovării prin TikTok Ads: de la Ads manager, cum setăm corect pixelul, dar și cum creezi reclame care opresc oamenii din scroll.

SEO

Acest modul îți arată modalitățile prin care poți apărea în prima pagină din Google, care sunt avantajele dacă faci SEO pentru website-ul unei afaceri și îți răspunde la întrebarea 'în cât timp apar rezultatele organice în trafic și vânzări.

Google Ads

Modulul de GAds se adresează atât celor care nu au mai avut contact cu această platformă, cât și celor care au setat reclame în Google și știu cum funcționează. Pentru cei aflați la început, am explicat concepte cheie, am arătat pas cu pas cum se creează diverse reclame. Iar pentru cei cu experiență am făcut corelații între diversele platforme online și am vorbit despre bune practici în agenție și am arătat situații reale din conturi.

Copywriting

Descoperi cum poți să scrii texte de reclame și de emailuri care chiar convertesc, folosind tactici eficiente de copywriting.

Email Marketing

Modulul “7 pași pentru un setup complet de email marketing” îți oferă un setup complet pentru a face email marketing avansat. Acest modul este o introducere în tehnicalitățile email marketingului, și se potrivește tuturor celor care își doresc să aibă un cont setat ca la carte, indiferent dacă fac deja asta sau sunt la început de drum.

Descoperă autorii noștri

Vlad Niță

fost angajat Facebook, Specialist Facebook Ads & CEO @doads.ro

Mihai Chițoiu

specialist SEO & Fondator @clientipeviata.ro

Mihaela Lemnaru

Social Media & Creative Strategist Independent, cu peste 7 ani experiență

Iulia Greab

Specialist Facebook & Instagram

Dan Necula

Operations Manager & Accounts Director @DoAds.

Raluca Brînzilă

Senior Media Buyer, Specialist Facebook, Instagram & Google

Ana-Maria Gheorghe

Senior Media Buyer, Specialist Facebook, Instagram & Google

Sergiu Chirau

Video Content Creator & Fondator @storytellers


Alex Cimpoca

Expert în Email Automation & Data Insights la mkor.ro

Ion Cataraga

Copywriter specializat în Funneluri și Lansări, fondator “Magic Copywriting Studio”

1. Urmărești lecția

2. Aplici imediat

3. Vezi rezultatele

Prin Acceleratorul de Afaceri, cel mai mare avantaj pe care îl ai e că te poți duce țintit la o anumită lecție, în funcție de nevoile tale.

O urmărești și aplici imediat.

Fără să mai fii nevoit să urmărești un curs întreg înainte să poți trece și la punerea în aplicare.

Așa obții mai rapid rezultate în afacerea ta.

Vezi rezultatele membrilor

Ramona

Ramona are o afacere eCommerce, din nișa home & garden. Colaborăm cu ea la DoAds de aproape 3 ani. 

 

Gabriel

„În 3 săptămâni de când m-am apucat de campanii, am adus 700 de lead-uri. În 3 ani nu am obținut rezultatul acesta. Înainte n-am avut 700 de lead-uri în 4 luni adunate.

Alege varianta care ți se potrivește și începe acum să-ți crești vânzările cu Acceleratorul de Afaceri

Lunar

Anual

Premium

Preț: 197 €/lună

TVA inclus

Starter

Preț: 69 €/lună

TVA inclus

Premium

Preț de lista 2400€/an

TVA inclus

Reducere abonament anual

1970 €/an

(primești 2 luni gratuit)

Starter

Preț de lista 840€/an

TVA inclus

Reducere abonament anual

690 €/an

(primești 2 luni gratuit)

George Balaniuc:

„Dacă îți iei o singură idee din cursul ăsta, îți vei putea dubla vânzările.”

Liviu Ungureanu:

„Pentru mine a fost mai mult decât un curs, a fost o experiență. După ce am mâncat modulul 1, mi-am dat seama că am făcut o alegere bună și urma să termin tot cursul.”

Mario Deacu:

„Ce mi-a plăcut în mod special este că Vlad împărtășește totul din propria experiență. Nu este doar teorie. Totul se explică de la zero. Valoarea informațiilor învățate nici nu se compară cu cât am plătit pentru aceasta.”

Anca Maria:

„Mi-a plăcut suportul oferit pe toată perioada cursului și după curs. Nu a rămas absolut nicio întrebare fără răspuns.”

Vladimir Iani:

„Nu am nici 2 săptămâni de când am terminat cursul și deja am clienți, iar rezultatele sunt foarte bune.”

Dan Ionescu:

„Conține informații extrem de consistente. Nimeni nu-ți poate da această informație decât cei care au un trecut cu experiență serioasă.”

Ifrim Mugur:

„Totul a fost de la excelent în sus. Informația asta este aur.”

Suport Unic în România alături de Experți

Cu abonamentul Premium,

ai parte de suport, feedback și ajutor:

Nu pierde șansa de a te alătura comunității noastre și de a-ți depăși orice blocaj sau problemă întâmpinată în promovarea afacerii tale.

Alături de experții DoAds Initiative, descoperi soluții și strategii din experiența lor care te vor ajuta să obții rezultate mai bune, aplicând punctual sugestiile indicate.

Dar acum obții acces instant la ele cu: 

Doar €197/lună.

Practic primești tot ce ai nevoie ca să te promovezi online într-o singură platformă.

Acceleratorul de Afaceri este soluția educațională perfectă pentru antreprenori și marketeri care doresc să își crească afacerea cu ajutorul strategiilor și tacticilor testate și validate.

Pe care le poți aplica imediat.

Care e diferența dintre Incubatorul de Afaceri și Acceleratorul de Afaceri?

În cadrul Incubatorului de Afaceri, primești acces doar la lecțiile și materialele din platformă. 

 

În schimb, dacă vrei să ai acces la suportul din partea experților pe Discord, la webinariile săptămânale de Facebook și Google Ads, dar și la webinariile lunare sub formă de consultanță, acestea sunt incluse doar în Acceleratorul de Afaceri.

 

Imaginează-ți doar câți bani și timp poți salva cu un feedback și o sugestie venită din partea cuiva care activează de ani de zile în nișa lui. Și știe precis ce să-ți recomande să faci în momentul în care ai dat peste o problemă și ai nevoie de ajutor.

 

Doar accesul la suportul experților ar valora mult mai mult decât întreg abonamentul la Acceleratorul de Afaceri.

Cel mai rapid mod prin care poți să-ți promovezi mai eficient afacerea. La un click distanță.

Acum ai soluția care te poate ajuta să obții o creștere exponențială în vânzări. Practic poți primi acces la toate lecțiile și strategiile din programele premium DoAds cu doar €197/lună.

Ești pregătit să faci acest pas și să-ți scalezi afacerea prin marketing care aduce rezultate?

Dacă da, atunci te așteptăm în Acceleratorul de Afaceri! 

Ai o întrebare despre Acceleratorul de Afaceri?

Mai jos găsești cele mai frecvente întrebări primite până acum.

Acceleratorul de Afaceri este o platformă educațională, care ajută antreprenorii și marketerii să crească vânzările prin strategii și tactici testate și validate pe care le poți aplica imediat.

Ca să te poți înscrie, alege unul dintre cele 2 planuri de plată lunară: Incubatorul de Afaceri sau Acceleratorul de Afaceri.

 

După ce ai plătit prima lună, vei primi acces instant la platformă și la toate programele premium DoAds: Manifesto, DoAds Facebook Mentorship, Doads Google Mentorship, cursul de TikTok Ads etc.

 

Ulterior, pentru a păstra accesul, este nevoie de o taxă lunară, care diferă în funcție de planul de plată ales.

Primești acces la toate materialele din programele Manifesto, cel de TikTok Ads, Email Marketing, Copywriting, Social Media Marketing, programul Facebook Mentorship și Google Mentorship.

Lecțiile din programul DoAds Agency LaunchPad nu sunt incluse în platformă.

Primești acces instant la platformă de îndată ce ai plătit prima lună.

Ai acces la toate materialele din platformă cât timp abonamentul este activ. Odată ce expiră, vei pierde accesul la platformă și la cursuri.

Abonamentul diferă în funcție de planul de plată ales de tine. Pentru planul Standard, abonamentul este de €59/lună. Iar pentru planul Premium, abonamentul este de €197/lună.

În cadrul Acceleratorului de Afaceri, primești acces la partea de suport și feedback de la experți în comunitatea exclusivă de pe Discord. De asemenea, poți participa săptămânal la webinariile LIVE de suport pentru Google și Facebook Ads, dar și la webinariile lunare cu experții. 

 

În cadrul Incubatorului de Afaceri, primești acces doar la lecțiile și strategiile preînregistrate în platformă.

Platforma este potrivită antreprenorilor și marketerilor care își doresc să învețe cum să facă marketing digital mai eficient. Se adresează începătorilor, care vor să deprindă bazele celor 6 canale online. Însă se potrivește și persoanelor avansate, care vor să testeze strategii mai complexe pentru fiecare canal în parte.

În cadrul Acceleratorul de Afaceri înveți bazele și strategiile potrivite atât pentru afaceri locale, afaceri ce au nevoie de lead generation, cât și pentru magazine online. 

 

Astfel, vei putea lua și aplica informațiile de care ai nevoie pentru afacerea ta. Nu este o platformă dedicată unui anumit tip de afaceri.

Dacă ai o întrebare la care nu ai găsit răspuns, programează un apel gratuit de 15 minute cu un consultant DoAds, iar acesta îți va oferi informațiile de care ai nevoie.

Dacă ai orice fel de întrebare, ne poți scrie la adresa de email help@doads.ro

Înscrie-te în Acceleratorul de Afaceri