Acum poți accesa toate modulele și lecțiile video din acest program și multe altele pentru DOAR €69/lună în Acceleratorul de Afaceri DoAds Initiative! Dă click pe buton și află ce primești în noua noastră platformă educațională.

Îți garantăm o creștere între 30% și 400% a vânzărilor online

Dacă ești antreprenor, vinzi online și vrei să generezi exponențial mai multe vânzări decât ai avut vreodată în business…

Am un mesaj important pentru tine, care va schimba modul în care faci marketing digital.

Citește mai departe și îți voi arăta cum să preiei controlul asupra promovării afacerii tale, astfel încât să ai stabilitate în rezultate.

Chiar dacă nu ai mai făcut marketing digital până acum. Și te simți pierdut atunci când intri în Ads Manager.​

Vei afla cum să obții clienți noi pe pilot automat, ca să câștigi mai mult timp liber.

Vei înțelege fiecare pas și acțiune legată de marketing, astfel încât să te poți ocupa singur de promovarea afacerii tale.

Și să salvezi peste 30.000 de euro pe an în fee-uri către freelanceri și agenții.

Iar când vei hotărî să delegi marketingul, vei ști exact ce să ceri de la echipă și la ce rezultate să te aștepți. Fără să mai arzi bani pe strategii generaliste și ineficiente.

Până la final, vei ști secretul unei strategii de marketing digital care îți aduce cu 30 - 400% mai multe vânzări!

Spun între 30 - 400% pentru că procentul diferă în funcție de mărimea afacerii tale.

Fiecare afacere este unică și se află într-un stadiu diferit.

În funcție de mărimea afacerii tale, poți obține această creștere, dacă ții cont de ce îți voi spune în continuare.

Știu că acum pare greu de crezut că poți obține aceste lucruri. În special cu schimbările care au avut loc în mediul online.

Însă îți garantez că, dacă ții cont de ce urmează să-ți explic și de cum arată strategiile viitorului în lumea digitală, vei obține o creștere exponențială în vânzări.

Alți antreprenori din Manifesto au obținut aceste rezultate

De ce devine din ce în ce mai greu să ai rezultate din promovarea online?

Dacă ai mai încercat până acum să-ți promovezi afacerea, cu siguranță ai observat aceste lucruri:

De cele mai multe ori dăm vina pe platformă. Că Facebook nu mai merge, oamenii nu mai deschid emailuri, reach-ul organic a scăzut, publicul stă pe TikTok dar nu comandă ca pe Facebook...

În ultimii ani, clienții și-au modificat comportamentul în online

Accesează mult mai multe platforme social media. Își caută informații sau validări din mai multe surse. Aceștia intră zilnic pe minim 5 canale diferite, prin care ai putea comunica cu ei.

Nu zicem doar noi acest lucru, ci statisticile o dovedesc:

Pe lângă faptul că oamenii și-au schimbat comportamentul în online, partea de monitorizare a rezultatelor a devenit din ce în ce mai dificilă, odată cu apariția IOS 14 și politicile Apple de privacy.

Nu numai că acesta afectează costurile de promovare, ci este mai greu să-ți dai seama ce anume aduce rezultate mai bune din toate campaniile pe care le rulezi.

De aceea, și noi trebuie să ne adaptăm la aceste schimbări, să comunicăm cu posibilii noștri clienți prin toate canalele disponibile, creând astfel un marketing adaptat la viitor.

Cum creezi strategii de marketing adaptate viitorului?

Secretul unui marketing eficient este un funnel de promovare, care targetează posibilul client cu un mesaj adecvat poziției în care se găsește în procesul de achiziție.

De exemplu, dacă SEO este foarte bun pentru pasul de awareness sau consideration, Facebook și Google Ads sunt mai adecvate pentru conversie. Iar după prima conversie, prin Email Marketing loializezi acel client și îl convingi să cumpere constant de la tine.

Atunci când creezi o strategie cu toate canalele de promovare, ai mai multe șanse să rămâi în mintea potențialilor clienți și să-i transformi în clienți fideli.

O astfel de strategie poartă numele de MULTICHANNEL.

Ce înseamnă mai exact Multichannel?

Se referă la folosirea mai multor canale de promovare (Facebook Ads, Google Ads, SEO, Email Marketing etc.) pentru a comunica cu clienții.

Asta îți permite să fii prezent peste tot unde se află potențialii tăi clienții și să le afișezi mesajul potrivit, în funcție de funnelul de vânzare. Astfel, șansele de a converti un client și de a-l loializa vor crește exponențial.

Practic, prin funnel multichannel, tu capeți controlul asupra vânzărilor și viitorului afacerii tale:

Pe lângă faptul că vei genera mai mult profit, economisești lunar peste 2000 de euro, cât ți-ar cere o agenție de marketing pentru a implementa un astfel de funnel.

Nu există nicio îndoială că, dacă vrei să ai o afacere profitabilă, trebuie să te adaptezi la viitorul marketingului. Peste 91% din afaceri deja au început să se promoveze pe minim 2 sau mai multe canale. Întrebarea este:

Acum poți accesa toate modulele și lecțiile video din acest program și multe altele pentru DOAR €197/lună în Acceleratorul de Afaceri DoAds Initiative! Dă click pe buton și află ce primești în noua noastră platformă educațională.

Am construit un program pe înțelesul tuturor!

Este mult mai simplu decât crezi. Vei înțelege care este parcursul pe care îl are orice client din momentul în care ia contact cu tine, până când convertește.

Te vom ajuta să-ți crești vânzările între 30 - 400% prin marketing digital!

Vei învăța ce face fiecare canal de social media în parte. Dar nu numai atât. Vei ști particularitățile fiecărui canal și cum poți face ca acestea împreună să se susțină unul pe altul.

Gândește-te că, dacă până acum desenai un pătrat simplu 2D, folosind aceste canale vei desena un cub, ale cărei fațete se susțin una pe alta și se completează.

Tot ce ai nevoie e să dedici o oră pe zi să înveți și să practici, iar de restul ne ocupăm noi.

Alături de Vlad Niță și de alți 9 mentori care practică zilnic domeniul lor de activitate, te vom ajuta să devii specialist în Digital Marketing în programul Manifesto.

Ce spun oamenii care au absolvit cursurile DoAds

George Balaniuc:

„Dacă îți iei o singură idee din cursul ăsta, îți vei putea dubla vânzările.”

Liviu Ungureanu:

„Pentru mine a fost mai mult decât un curs, a fost o experiență. După ce am mâncat modulul 1, mi-am dat seama că am făcut o alegere bună și urma să termin tot cursul.”

Mario Deacu:

„Ce mi-a plăcut în mod special este că Vlad împărtășește totul din propria experiență. Nu este doar teorie. Totul se explică de la zero. Valoarea informațiilor învățate nici nu se compară cu cât am plătit pentru aceasta.”

Anca Maria:

„Mi-a plăcut suportul oferit pe toată perioada cursului și după curs. Nu a rămas absolut nicio întrebare fără răspuns.”

Vladimir Iani:

„Nu am nici 2 săptămâni de când am terminat cursul și deja am clienți, iar rezultatele sunt foarte bune.”

Dan Ionescu:

„Conține informații extrem de consistente. Nimeni nu-ți poate da această informație decât cei care au un trecut cu experiență serioasă.”

Ifrim Mugur:

„Totul a fost de la excelent în sus. Informația asta este aur.”

Tot ce ai nevoie ca să te promovezi online într-un singur program

Înveți direct alături de mine, 4 mentori interni de la DoAds și 5 mentori externi care practică zilnic expertiza lor. Totul într-un singur program, explicat în așa fel încât să înțelegi cum funcționează marketingul unei afaceri.

Aceste 3 elemente vor face diferența atunci când termini programul și le aplici pentru tine sau clienții tăi. Vei ști exact ce ai de făcut în orice situație, pentru că timp de 4 luni alături de noi, vei întâlni cazuri similare, pe care le rezolvăm împreună.

Practic, tu preiei mentalitatea, gândirea strategică și de problem solving de la experți, astfel încât să te descurci pe cont propriu ca un specialist.

Și tu și eu știm că doar trecerea prin teorie, fără practică alături de mentori, nu te pregătește să lucrezi pe afaceri reale. Iar când apare o problemă sau nu intră vânzările, te blochezi.

De aceea, informația și practica din Manifesto îți arată exact ce ai de făcut ca să generezi constant vânzări, profit și rezultate. 

Toată experiența prin care vei trece prin program se va transforma în timp și bani de îndată ce aplici informația în afacerea ta sau a clienților tăi.

Poate părea complicat la prima vedere. Cu siguranță te gândești că ai mai parcurs alte cursuri și la un moment dat le-ai abandonat din diverse motive. Iar acum nu mai vrei să treci prin același lucru.

Chiar și Seth Godin a remarcat că majoritatea cursurilor online au o rată de abandon mare. Iar motivul principal este că oamenii nu au parte de suport și practică în timpul învățării, se blochează undeva și nu continuă învățarea. 

De aceea, programul Manifesto se concentrează în mod special pe practică și suport personalizat de la mentori și specialiști practicanți. Astfel, ai parte de toate elementele esențiale ca tu să reușești să înveți marketing digital la nivel de specialist. 

Nu va fi un simplu curs la care te înscrii, iar după uiți de el. 

De fapt este chiar opusul. Este un program complet de mentorat și singurul program de Digital Marketing de care vei avea nevoie ca să ajungi specialist.

Învață Marketing Digital și preia controlul asupra rezultatelor!

În programul Manifesto îți creezi strategia definită afacerii tale și îți crești exponențial vânzările!

Ce rezultate am adus clienților și cursanților noștri?

Peste 1000 de absolvenți recomandă cursurile și programele DoAds

Nu doar că marketingul va aduce mai multe rezultate…
Le vei putea simți și tu în fiecare zi

Deja știi cât de frustrant este atunci când lucrezi toată ziua pe partea de marketing și nu vezi rezultatele dorite. Asta trăiește fiecare antreprenor și marketer care folosește un singur canal de promovare, pe care, deseori, nici pe acela nu îl stăpânește 100%.

Însă, atunci când folosești promovarea Multichannel, vei vedea că zilele tale vor arăta diferit:

Decizia ta nu-ți influențează doar promovarea online. Ajungi să te simți cu adevărat liber când marketingul îți aduce rezultate constant. Și nu mai trebuie să te stresezi din cauza unei zile proaste în vânzări.

Toate informațiile și practica pe care le vei primi în program, împreună cu suportul de la mentori, te vor ajuta să creezi strategii performante de marketing care îți aduc constant un venit mai mare decât până acum. 

Vino alături de noi și descoperă cum te ajută marketingul viitorului să te bucuri de libertate, în timp ce afacerea ta generează vânzări din toate canalele de promovare esențiale. 

De la 0 la specialist în digital marketing!

Structura programul este pe module interactive, ținute de specialiști cu renume din domeniul marketing-ului online.

Mentorii care te vor îndruma să obții mai multe vânzări prin Multichannel

A ajutat peste 1.000 de cursanți să devină specialiști în Facebook Ads

Social Media & Creative Strategist Independent, cu peste 7 ani experiență în comunicarea online B2B & B2C @mihaelalemnaru.ro Dezvoltă mix-ul smart & fun de strategie și content pentru canalele social media, în funcție de obiectivele fiecărui business.

Oferă educație, tips & tricks și resurse despre social media unei comunități de peste 20.000 de oameni.

A ajutat peste 100 de companii cu strategia de Video Marketing și a contribuit la promovarea acestora prin video content.

A acumulat peste 70 de milioane de views pe Youtube, alte câteva milioane de views la campaniile de pe TikTok și a fost în Trending #1 timp de 10 săptămâni pe Youtube cu un videoclip muzical.

A ajutat 200 de afaceri sa ajungă în prima pagină din Google prin SEO și să aibă mai multe vânzări, fără să plătească reclame.

Speaker la Kiwi Marathon și DoAds MeetUp.

Autorul programului SEO cu Rezultate unde a instruit 600 de antreprenori și freelanceri.

De-a lungul timpului a creat textele și strategia a peste 100 de funneluri sau lansări și a ajutat peste 100 de experți digitali, copywriteri sau antreprenori să trăiască DIN scris sau PRIN scris pe bune, folosind magia copywritingului.

A dezvoltat un ecosistem pentru automatizarea email marketingului în Ecommerce, cu Dashboarduri de Business Intelligence în real time și KPIs la fiecare pas din funnel. 

La unul dintre primele shopuri integrate cu sistemul lor, reușesc să obțină o pondere de 38% din încasări doar din canalul de email marketing.

Face parte din echipa internă DoAds de peste 4 ani. A administrat peste 100 clienți cu ~2,5 milioane eur în Ads spend. Experiență în Customer Service and Client Management

Este Specialist Facebook, Instagram și Google de peste 4 ani, a ajutat peste 100 clienti și a administrat bugete de ~2,5 milioane eur in Ads spend. Experiență în Training, Customer Service and Client Management

Se ocupă de Businss Growth în cadrul DoAds și se ocupă de managementul clienților din cadrul agenției DoAds.

 Împreună cu Vlad, a ajutat peste 300 de clienți în agenție și a administrat pe piața din România bugete de peste 10 milioane de euro.

Cu ce este diferit Programul Manifesto?

Mai puțină teorie, mai multă practică intensivă! Devino specialist în marketing online în mai puțin de 4 luni, învățând din conturi și afaceri reale, alături de Vlad Niță și alți 9 specialiști din România.

La finalul programului, poți să ai certitudinea că vei ști cum să dezvolți și să implemetenzi o strategie completă de Digital Marketing.

În cât timp devii specialist în Marketing Digital?

Vreau să fiu sincer cu tine. Nu o să-ți promit că în 30 de zile ai know-how de expert și poți face marketing chiar și în somn. Este imposibil să ajungi acolo într-un timp așa scurt.

Este ca atunci când mergi la sală și vrei să slăbești după prima oră de cardio. Nu funcționează așa. Rezultatele devin vizibile abia după 6 luni de mers constant la antrenamente.

Sau dacă vrei să cânți la vioară la nivel profesionist. Îți ia ”doar 20 de ani”, cu 5 ore de practică pe zi pentru a putea impresiona o sală plină de spectatori.

Ca să devii specialist, este nevoie să dedici timp pentru practică și învățare. În cazul nostru nu va dura 20 de ani, dar nici 30 de zile. 

Trebuie să dedici doar o oră pe zi. Iar rezultatele vor fi vizibile deja din primele 2 luni, pentru că vei implementa Facebook Ads și Social Media. Iar în următoarele 2 luni, îți arăt cum să scalezi vânzările și cum să le stabilizezi, astfel încât să ajungi la o creștere de 30 – 400%! 

 

Vei înțelege mult mai bine cum funcționează Multichannel și vei avea o imagine de ansamblu asupra a tot ce se întâmplă în afacere. Iar partea cea mai importantă este că vei ști cum să acționezi în orice situație, fără să te blochezi.

Timpul pe care îl dedici în program este o investiție în tine și în viitorul afacerii tale. Fiecare oră petrecută alături de mentori pentru practică se va întoarce la tine sub formă de bani.

Dacă ești antreprenor, rezultatele vor fi vizibile atunci când compari profitul din anii precendenți cu cel de acum, în care ai aplicat strategiile Multichannel. 

Iar dacă ești marketer, devii indispensabil într-o afacere și ești plătit pe măsura muncii și rezultatelor aduse.

Când ajungi să ai rezultate performante în afacere și poți simți în sfârșit libertatea…atunci îți vei da seama că investiția în tine, de timp și de bani, a meritat din plin.

Dacă ar fi să aleg cuvântul care descrie cel mai bine programul Manifesto, acest cuvânt ar fi practică.

Cred că te-ai săturat și tu de mulțimea de cursuri de pe piață, care îți oferă doar un suport teoretic, dar te lasă la greu când începi să pui învățăturile în practică.

De aceea am îmbinat conceptele teoretice, pe care le poți parcurge în ritmul tău, cu interacțiunea constantă cu mentori și practica pe conturi reale.

Lucrezi în echipă cu alți cursanți în Ads Manager (Facebook, Google Ads și TikTok Ads)

Alături de 2-3 colegi din cohortă, vei realiza task-uri pe care le primești de la mentori, cum ar fi: crearea unui catalog, crearea unei reclame de retargeting, dezvoltarea unei campanii de tip Performance Max.

Și ca să te asiguri că faci o treabă bună, vei primi feedback constructiv de la mentori, la fiecare pas.

Sună bine, nu-i așa?

Vei învăța să optimizezi site-uri din punct de vedere SEO și să le aduci pe prima poziție din Google;

Și vei crea pagini pe rețelele sociale (Facebook, TikTok) unde testezi diferite campanii, postări organice, creative și texte persuasive.

Lista de beneficii nu se oprește aici:

În plus, vei face parte dintr-o comunitate de oameni cu pasiuni și valori similare, cu care poți discuta și aprofunda provocările de zi cu zi.

În fiecare săptămână din program, alături de mentori și specialiști, vei parcurge toți pașii necesari care să-ți asigure succesul afacerii tale (sau al clienților tăi) prin Tik Tok, dominând marketingul digital.

Cu investiția ta în programul Manifesto, uite ce vei primi:

Planificarea și Strategia Digitală

Social Media Marketing

Introducere în Facebook Ads (Part 1)

Google Analytics

Facebook Ads (Part 2)

TikTok Ads

SEO

Google Ads

Copywriting

Email Marketing

SMS Marketing

Strategii Avansate de Facebook Ads

Multichannel Funnels

Business Mindset

Nu te vei mai simți niciodată blocat din punct de vedere al marketing-ului

Cum implementez Facebook Pixel/Conversion API?

Ce să fac dacă îmi banează contul de publicitate?

Care este cea mai bună metodă de promovare pentru o afacere de tip  X( de exemplu eCommerce)?

Cum testez ce canal de marketing îmi aduce cel mai mult profit?

Sunt doar câteva exemple de situații în care ai salva o grămadă de bani și nervi, dacă ai avea un specialist care să te îndrume.

Dar unde poți găsi un grup de experți pe diferite nișe? Wink wink 😉

 

Îți spun eu: chiar aici.

Experții din programul Manifesto au trecut deja prin majoritatea acestor provocări și au deja soluțiile pregătite pentru fiecare provocare pe care o ai. 


De ce să mai dai și tu cu capul de ele, când poți învăța din experiența mentorilor?

Cum ne asigurăm că nicio provocare de-a ta nu rămâne nesoluționată?

Am gândit un sistem complet de suport, care este structurat așa:

Decizia îți aparține:

Vrei să ai rezultate mai bune în online în următoarele luni sau amâni în continuare?

15 motive să te înscrii acum la programul Manifesto:

Investiția pe care o faci în program o poți recupera încă din primele luni în care pui în aplicare informațiile.

Să luăm un exemplu. Să spunem că ești antreprenor și ai o medie de 3000 de comenzi pe lună din Facebook Ads, cu AOV de 150 RON (450,000 RON venit lunar). 

Dacă începi să te promovezi și pe alte canale disponibile, numărul comenzilor poate crește între 30 – 400% (în funcție de mărimea afacerii tale din momentul actual). Asta înseamnă peste 3900 de comenzi lunare și un venit 585,000 RON lunar.

Practic generezi 135,000 RON/lună în plus dacă aplici informațiile și strategiile din program.

Sau dacă ești marketer și începi să oferi un pachet complet de servicii de promovare online. Ca Digital Marketing Specialist sau Marketing Manager poți câștiga în medie aproape 6,000 de RON/lună ca angajat (conform Average Salary Survey 2022). 

Iar dacă ai agenția ta proprie, poți ajunge și la 8,000 de euro/lună dacă ai 4 clienți pentru care lucrezi.

Cel mai mare ROI îl obții când investești în tine

Experiența din program va fi cea mai profitabilă investiție în viitorul tău și al afacerii tale.

Suportul de la mentorii experți pe nișa lor și practica de la fiecare modul sunt elementele care contribuie foarte mult la formarea ta ca digital marketer. 

Nicio carte sau curs teoretic, nu-ți va putea oferi know-how-ul și gândirea strategică pe care le vei dobândi în programul Manifesto.

Acum ai șansa să descoperi cum să-ți crești exponențial vânzările prin Marketing Digital, alături de mine, cei 9 mentori din program și alți antreprenori ca tine.

Accesează Manifesto și toate celălalte cursuri DoAds în Acceleratorul De Afaceri

Acum poți accesa toate modulele și lecțiile video din acest program și multe altele pentru DOAR €197/lună în Acceleratorul de Afaceri DoAds Initiative! Dă click pe buton și află ce primești în noua noastră platformă educațională.