Descoperă cum să-ți crești exponențial vânzările prin marketing digital

Urmărește video-ul până la final ca să primești toate detaliile despre program

Îți garantăm o creștere între 30% și 400% a vânzărilor online prin strategia ta definită de marketing digital

Nu trebuie să ne crezi pe noi, vezi ce zic persoanele care au parcurs acest program:

Aida

Și-a dublat numărul de vânzări într-o lună, folosind strategiile din Manifesto!

Nicole

În doar 3 luni, Nicole a crescut vânzările companiei pentru care lucra, un magazin online din nișa de grătare și accesorii premium și a ajuns chiar și la un ROAS 1000 pentru Facebook Ads. 

Nici cu Google Ads nu s-a lăsat mai prejos, atingând ROAS 143, cu un cost per vânzare de 3 lei.

Adina

„I-am adus lead-uri chiar și cu 2,4 lei pentru servicii de peste €5,000. Pe lângă Facebook, am mers și pe Google Ads. Și am simțit că cele 2 canale se ajută unul pe altul.

Dacă ești antreprenor, vinzi online și vrei să generezi exponențial mai multe vânzări decât ai avut vreodată în business…

Am un mesaj important pentru tine, care va schimba modul în care faci marketing digital.

Citește mai departe și îți voi arăta cum să preiei controlul asupra promovării afacerii tale în Manifesto – The Digital Marketing Program.

În program vei înțelege fiecare pas și acțiune legată de marketing, astfel încât să te poți ocupa singur de marketing digital.

Și să salvezi peste 30.000 de euro pe an în fee-uri către freelanceri și agenții. 

Iar când vei hotărî să delegi marketingul, vei ști exact ce să ceri de la echipă și la ce rezultate să te aștepți. Fără să mai arzi bani pe strategii generaliste și ineficiente.

Până la finalul celor 5 luni din program, vei ști secretul unei strategii de marketing digital care îți aduce cu 30 – 400% mai multe vânzări! 

Spun între 30 – 400%, pentru că procentul diferă în funcție de mărimea afacerii tale. 

Fiecare afacere este unică și se află într-un stadiu diferit. 

În funcție de mărimea afacerii tale, poți obține această creștere, dacă aplici informațiile și strategiile din curs.

Ce este Manifesto The Digital Marketing Program?

Manifesto este un program complet și practic de marketing digital, care durează 4 luni – timp în care ai parte de suport și mentorat.

În cadrul programului vei învăța de la zero 6 canale de promovare, esențiale pentru orice afacere care vrea să domine lumea digitală: Facebook și Instagram Ads, Social Media Organic, Google Ads, SEO, Email Marketing.

Nu doar că înveți ce face fiecare canal în parte, dar descoperi și cum să profiți la maximum de acestea de la 10 mentori experți, care practică zilnic domeniul lor de activitate. Și care vor împărtăși cu tine tactici și strategii deja testate, care chiar funcționează!

Vlad Niță – fost angajat Facebook, Specialist Facebook Ads & CEO @doads.ro

A ajutat peste 1.000 de cursanți să devină specialiști în Facebook Ads.

Mihaela Lemnaru – Social Media & Creative Strategist Independent, cu peste 7 ani experiență în comunicarea online B2B & B2C @mihaelalemnaru.ro.

Dezvoltă mix-ul smart & fun de strategie și content pentru canalele social media, în funcție de obiectivele fiecărui business. 

Oferă educație, tips & tricks și resurse despre social media unei comunități de peste 20.000 de oameni.

Sergiu Chirau  – Video Content Creator & Fondator @storytellers

A ajutat peste 100 de companii cu strategia de Video Marketing și a contribuit la promovarea acestora prin video content.

A acumulat peste 70 de milioane de views pe Youtube, alte câteva milioane de views la campaniile de pe TikTok și a fost în Trending #1 timp de 10 săptămâni pe Youtube cu un videoclip muzical .

Mihai Chițoiu – specialist SEO & Fondator @clientipeviata.ro 

A ajutat 200 de afaceri să ajungă în prima pagină din Google prin SEO și să aibă mai multe vânzări, fără să plătească reclame.

Speaker la Kiwi Marathon si DoAds MeetUp.

Autorul programului SEO cu Rezultate unde a instruit 600 de antreprenori și freelanceri.

Ion Cataragă – Copywriter specializat în Funneluri și Lansări, fondator “Magic Copywriting Studio” și autor al Programelor de Mentorat “Copyprenor” și “Laboratorul de Funneluri și Lansări”.

De-a lungul timpului a creat textele și strategia pentru peste 100 de funneluri sau lansări și a ajutat peste 100 de experți digitali, copywriteri sau antreprenori să trăiască DIN scris sau PRIN scris pe bune, folosind magia copywritingului.

Alex Cimpoca –  Expert în Email Automation & Data Insights la mkor.ro

A dezvoltat un ecosistem pentru automatizarea email marketingului în Ecommerce, cu Dashboarduri de Business Intelligence în real time și KPIs la fiecare pas din funnel. 

La unul dintre primele shopuri integrate cu sistemul lor, reușesc să obțină o pondere de 38% din încasări doar din canalul de email marketing.

Mentori DoAds

Raluca Brînzilă – Senior Media Buyer, Specialist Facebook, Instagram & Google 

Face parte din echipa internă DoAds de peste 4 ani. A administrat peste 100 clienți cu ~2,5 milioane eur în Ads spend.  Are experiență în Training, Customer Service and Client Management.

Ana-Maria Gheorghe – Senior Media Buyer și parte din echipa DoAds. 

Este Specialist Facebook, Instagram și Google de peste 4 ani, a ajutat peste 100 clienti și a administrat bugete de ~2,5 milioane eur în Ads spend. Are experiență în Training, Customer Service and Client Management.

Dan Necula – Operations Manager & Accounts Director @DoAds. 

Se ocupă de Businss Growth în cadrul DoAds și managementul clienților din cadrul agenției DoAds. 

Împreună cu Vlad, a ajutat peste 500 de clienți în agenție și a administrat pe piața din România bugete de peste 25 milioane de euro.

Cum se desfășoară Manifesto The Digital Marketing Program?

Peste 30 de ore de suport în webinarii LIVE

Peste 80 de ore de material video înregistrat

Peste 240 de video-uri unice

Programul are loc exclusiv Online. De îndată ce te înscrii, ai acces la platforma cursantului, unde poți vedea când dorești materialele teoretice. 

Partea de învățare propriu-zisă din program durează 3 luni + încă 1 lună de suport, practică și webinarii (4 luni în total).

Iar structura programului este pe module interactive:

De ce este importantă, care sunt pașii de respectat și cum alegem cele mai potrivite platforme pentru afacerea noastră 

Cum alegi cea mai bună strategie de comunicare în Social Media

Concepte esențiale pentru tracking (de la Facebook Pixel la analiză trafic) 

Cum lansăm un cont nou ce sunt Placements, A/B Testing Dynamic Creative și Campaign Budget Optimization

Strategie de content marketing pentru prima poziție în Google; Keywork research, Indexabilitatea site-ului, Link building

Introducere, setare și activarea contului

Cum să scrii texte persuasive care vând în mod constant

Setarea tehnică, Automatizări și Campanii de vânzare

Cum începi promovarea pe unul dintre cele mai populare canale din digital marketing

Reguli Automate, Politici Facebook și Campanii Advantage

Sau cum să fii tot timpul în mintea clientului

Sau cum să transformi un vizitator într-un client plătitor, fără să cheltui un ban în plus

Cum să gândești și să-ți setezi așteptările pentru o afacere de succes

Ce este Manifesto The Digital Marketing Program?

Pentru că vreau să mă asigur că tu iei o decizie informată și că ai primit răspunsuri la orice întrebare legată de oportunitate și ce te așteaptă în program…

Mai multe detalii despre Manifesto The Digital Marketing Program vei primi într-un apel gratuit de 15 minute cu mine sau cu un consultant DoAds.

În cadrul apelului îți vom prezenta pe scurt în ce constă programul. Iar dacă ți se potrivește, vei putea să te alături comunității noastre, unde te vom ajuta să devii un antreprenor liber.

Pentru a programa întâlnirea:

  1. Dă click pe butonul de mai jos
  2. Completează formularul și ulterior alege o dată și o oră la care vei fi disponibil
  3. Apelul telefonic durează doar 15 minute, timp în care îți vom prezenta pe scurt programul și ne asigurăm că este pentru tine
  4. Programarea nu constituie niciun angajament din partea ta (decât cel de a te prezenta la convorbire)

Ai o întrebare despre program?

Mai jos găsești cele mai frecvente întrebări primite până acum.

Manifesto The Digital Marketing Program este un program complet și practic de marketing digital, creat de un fost angajat Facebook și 9 experți din domeniu.

Programul este dedicat antreprenorilor care vor să-și crească exponențial vânzările prin promovarea eficientă în mediul online.

Pe lângă componenta de practică, în program ai parte de suport sub formă de mentorat, astfel încât să primești tot ajutorul necesar ca să-ți atingi obiectivele afacerii tale.

Pentru a te înscrie în program, dă click pe butonul ”vreau să mă înscriu”. Ulterior vei avea un formular de completat pentru a te programa la o întâlnire 1 la 1 gratuită, de 15 minute.

Spre deosebire de alte programe care se axează mai mult pe partea de teorie, în Manifesto, cursanții au parte de practică la fiecare modul. 

În fiecare săptămână au loc webinarii LIVE de suport, unde îți răspundem la întrebări și te ajutăm să depășești orice problemă întâmpinată în procesul de învățare.

Toate componentele interactive din program au ca scop să te ajute să-ți crești vânzările între 30% și 400%. Deja din a doua lună din program încep să apară rezultate.

Pentru a veni în program avem la dispoziție mai multe opțiuni de plată, în funcție de situația ta. Le vei putea afla în cadrul întâlnirii 1 la 1, astfel încât să te putem ajuta să alegi opțiunea cea mai bună pentru

Partea de învățare durează 3 luni. Iar după această perioadă, mai ai acces încă o lună la webinariile LIVE de suport.

Ai acces pe viață la materialele din platformă de acum și cele pe care le vom adăuga în viitor, în cazul în care apar schimbări majore în marketingul digital sau un canal online devine relevant pentru promovare.

Pentru a parcurge teoria din program și pentru a pune în aplicare, ai nevoie de cel puțin o oră/zi dedicată pentru învățare.

După ce achiți programul sau avansul, primești instant acces la platformă și la toate materialele.

Da, primești un bonus gratuit: 

Ai acces pe viață la program și la toate actualizările care vor urma!

Nu vei mai avea nevoie de alt curs de Google Ads în următorii câțiva ani.

Vei avea acces gratuit la toate actualizările! Vom adăuga cu siguranță alte module, în cazul în care apar schimbări majore în platformă.

Practic vei avea parte de o învățare continuă și vei fi mereu actualizat în materie de tool-uri, strategii și noutăți.

Dacă nu poți participa la un webinar de suport, vei putea urmări înregistrarea. Fiecare webinar de suport se înregistrează și se urcă ulterior în platformă.

Programul este potrivit antreprenorilor și marketerilor care își doresc să învețe cum să facă marketing digital mai eficient. Se adresează începătorilor, care vor să deprindă bazele celor 6 canale online. Însă programul se potrivește și persoanelor avansate, care vor să testeze strategii mai complexe pentru fiecare canal în parte.

În cadrul programului înveți bazele și strategiile potrivite atât pentru afaceri locale, afaceri ce au nevoie de lead generation, cât și pentru magazine online. 

Astfel, vei putea lua și aplica informațiile de care ai nevoie pentru afacerea ta. Nu este un program specific unui anumit tip de afaceri.

Programul are loc exclusiv ONLINE. Ca să poți urmări programul și să aplici ceea ce înveți, ai nevoie de un telefon, laptop sau calculator, internet și cunoștințe generale de folosire a acestora. De restul ne ocupăm noi 🙂

Dacă ai o întrebare la care nu ai găsit răspuns, programează un apel gratuit de 15 minute cu un consultant DoAds, iar acesta îți va oferi informațiile de care ai nevoie.