Idei de nume pentru Tik Tok – 9 sfaturi pentru a avea un nume creativ

idei de nume pentru tik tok

Cuprins

În prezent, nu mai avem niciun dubiu cu privire la popularitatea aplicaţiei Tik Tok. Aproape fiecare adolescent are cont de Tik Tok, iar conform statisticilor, tinerii petrec în medie între 52 şi 80 de minute pe această aplicaţie mobilă. Şi, dacă investiţia de timp este atât de mare, de ce nu ai putea face chiar un business din asta? Există persoane talentate ale căror clipuri devin virale, iar sponsorizările nu întârzie să apară. Însă, pentru a ajunge la acel nivel, trebuie mai întâi să îţi alegi un nume potrivit pentru contul tău. În acest articol îţi vom prezenta câteva idei despre cum să iei această decizie.

Alege un nume pe Tik Tok care să aibă legătură cu industria din care faci parte

În principiu, numele de Tik Tok reprezintă tipul de conţinut pe care îl oferi, de aceea, este indicat să alegi un titlu care să aibă legătură cu industria din care faci parte. De exemplu, dacă postezi în mod frecvent clipuri cu dans, atunci ai putea să lua în considerare un nume de tipul @dancelover sau @danceyourway. De asemenea, dacă eşti indecis şi nu ştii în direcţie se va duce contul tău de Tik Tok, iată câteva tendinţe care ţin topul în materie de conţinut: clipurile comice, dansurile şi provocările, clipurile în care utilizatorii imită personalităţi, tutoriale de orice fel (gătit, machiaj, îngrijirea tenului, arte şi meserii, fitness, stil de viaţă, modă).

Gândeşte-te la un nume de Tik Tok care să fie haios

Spre deosebire de celelalte canale de social media, Tik Tok îţi oferă posibilitatea de a fi cine vrei tu, în ce moment al vieţii vrei tu. Dacă pe Facebook sau LinkedIn ai o imagine sobră şi îţi cenzurezi postările, cu siguranţă, pe Tik Tok încă mai poţi „copilări.” Aşadar, gândeşte-te ce le poate aduce urmăritorilor tăi zâmbetul pe buze şi găseşte un username amuzant.

Iată câteva idei de nume pe Tik Tok:

Internaţionale

·   2OldForThis

·   TheTroubleMakers

·   name_is_in_use

·   i_dont_dance

·   not_my_idea

·   IYELLALOT

·   Notfunny

Româneşti

·   zahăr înălţat

·   fiica măcelarilor

·   Căutătorul de căutare

·   Bluze în case

·   Fără călătorie

·   Subsol

·   beţiv

Username-ul de pe Tik Tok trebuie să fie uşor de reţinut

Poate că eşti genul căruia îi place să se exprime în mai multe cuvinte, însă atunci când oamenii caută conţinut pe Tik Tok, scriu un singur cuvânt şi se aşteaptă să le apară direct conţinutul pe care vor să îl urmărească. Caută cuvinte sau combinaţii de cuvinte care să fie uşor de reţinut pentru oricine. Cuvintele care provin din limbile latine sunt cel mai uşor de memorat pentru români, de asemenea, cele ce provin din limba engleză.

Exemple:

·   ladivaza

·   el corvii

·   chicana

·   wigofellas

·   domelipa

Foloseşte-ţi propriul nume

Dacă nu ai un nume care se întinde pe trei coli de hârtie, ai putea să îl foloseşti şi pentru Tik Tok. Adesea, oamenii reţin mai degrabă numele influencerilor decât poreclele pe care şi le dau în mediul online.

Iată câţiva dintre cei mai populari tik tok-eri din România:

·   emiliadarie

·   andragogan

·   mimimp

·   mira

·   lucadarvice

·   OneRoxana

·   AlisaGaspar

·   Romarioroma

Ajută-te de generatorul de idei de nume pentru Tik Tok

Dacă eşti în pană de idei şi nu reuşeşti să vii cu un nume original de Tik Tok, tehnologia îţi vine în ajutor. Site-urile precum spinxo.com sau generatormix.com te ajută să găseşti o combinaţie de cuvinte care să descrie perfect stilul tău de conținut. Tot ce trebuie să faci este să introduci câteva date despre tine, cum ar fi, numele, porecla, hobby-urile pe care le ai, ce te defineşte, numărul maxim de cuvinte, precum şi câteva cuvinte-cheie. După ce ai încheiat acest proces, sistemul îţi va genera o listă de cuvinte care să corespundă cerinţelor tale.

Găseşte-ţi inspiraţia în hashtag-urile virale

Originalitatea este apreciată în cele mai multe cazuri, însă, câteodată nu strică să te iei după un trend viral care este apreciat de toată lumea. Dacă scopul tău este să devii popular şi să creezi conţinut care să fie apreciat de grupuri largi de oameni, atunci nu ar strica să faci o cercetare în ceea ce priveşte hashtag-urile de pe TikTok.

Iată câteva dintre cele mai populare nume de TikTok:

·   Dropout – evident, un astfel de nume ar atrage mulţi urmăritori care doresc să intre în sfera antreprenoriatului, fără a studia prea mult.

·   Happy

·   HeartHacker

·   Lonely boy

·   Singer

·   TheProphet

Ce-ai zice de un fruct?

Subtitlul este ironic, desigur, însă lăsând gluma la o parte, mulţi oameni aleg să „îşi boteze” Tik Tok-ul cu nume de fructe exotice şi nu numai. Tot ce există în natură reprezintă sursa ideală pentru un proiect creativ, mai ales dacă tipul tău de conţinut are legatură cu zona de nutriţie. Astfel, uite câteva denumiri de fructe care au devenit populare în mediul online:

·   Cranberry

·   Pineapple

·   Banana

·   Cherry

·   PassionFruit

·   Strawberry

Alege-ţi cu atenţie numele pe Tik Tok dacă tipul tău de conţinut este unul educaţional

Aplicaţia mobilă Tik Tok şi-a câştigat popularitatea tocmai prin conţinutul hilar, lipsit de seriozitate. Dacă tu foloseşti această platformă ca mijloc de promovare, ai grijă să alegi un username care să nu fie jignitor şi să fie în armonie cu ceea ce vrei tu să transmiţi. Indiferent de natura cursurilor pe care pe promovezi, numele trebuie să sune profi. Uite câteva exemple:

·   AcreGurus

·   AdminsCusp

·   Awesome Dynamos

·   Bnag Army

·   Blaze Warriors

·   Bridge Connect

·   Business as Usual

·   Cheer Up Souls

·   Connect Tech

·   Dream Makers

·   Dynamic Business Connections

Dacă eşti mai rebel şi nu-ţi pasă de gura lumii, iată câteva idei de nume pentru Tik Tok:

·   GodsOwnGirl

·   HoneyGoldfish

·   Infamous Freak

·   Internet Princess

·   Life Racer

·   No Limits

·   OmnipotentBeing

·   OrdinaryGentlemen

Acestea au fost doar câteva dintre ideile de nume pentru Tik Tok. Cu siguranţă, creativitatea nu are limite, iar la sfârşit, trebuie să existe o amprentă personală. Totuşi, atunci când îţi faci cont de Tik Tok, trebuie să ţii cont de câteva aspecte. În primul rând, evită cuvintele care i-ar putea jigni pe ceilalţi. În această categorie intră expresiile rasiste, sexiste sau care au conotaţii sexuale evidente. De asemenea, evită să foloseşti cuvinte care ar putea exprima un conţinut deviant (serialkiller, rapist). În rest, sky is the limit!

De asemenea, dacă doreşti să îţi promovezi reclamele pe Tik Tok, nu ezita să apelezi la echipa DoAds.

Ai un prieten căruia i-ar fi de folos acest articol? Ajută-l cu un share. Îți va fi recunoscător :)
Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Responses

Descarcă gratuit ghidul cu 9 studii de caz DoAds și învață strategii care au generat peste 250€ de milioane în vănzări
Autor Articol
Picture of Vlad Niță

Vlad Niță

CEO DoAds Agency și expert Facebook Ads

Categorii Articole
Postări Recente
Descarcă gratuit ghidul cu 9 studii de caz DoAds și învață strategii care au generat peste 250€ de milioane în vănzări