WEBINAR GRATUIT

15 Februarie 2022, ora 20:00

Strategia Less is More - Cum poți Crește Rezultatele prin Simplificarea Contului de Facebook Ads

Webinar NOU GRATUIT, sustinut de Vlad Niță

Ce vei afla din acest webinar

Metoda Less is More - Cum poți Crește Rezultatele prin Simplificarea Contului de Facebook Ads

Metoda de promovare prin Facebook Power 5

De ce trebuie să participi la acest webinar?

Nu e nicio noutate că reclamele pe Facebook nu mai funcționează la fel de bine

În ultima perioadă, am văzut pe toate grupurile de specialitate antreprenori și marketeri care “se plângeau” că reclamele pe Facebook  nu mai aduc rezultate.

Din păcate, este adevărat, am observat și eu acest lucru: am văzut creșteri semnificative ale costurilor reclamelor în timp ce vânzările stagnau, sau mai rău, reclamele nu aduceau nicio vânzare.

Partea bună este că la DoAds ne plac provocările, așa că am testat mai multe strategii și am descoperit-o pe aceasta: Simplificarea Contului de Facebook Ads. 

Am testat-o în cadrul agenției noastre dar și pentru clienții noștri și am văzut uneori rezultate de 2-3 ori mai bune față de metoda tradițională. De fapt, cred că în momentul de față este printre singurele strategii care încă “stă în picioare” și aduce rezultate constante.

Nu am inventat-o noi, e preluată de la Facebook în încercarea lor de a combate ultimele modificări și de a-și ține relevantă platforma de reclame.

 Bineînțeles, accesul la acest webinar este complet gratuit!

WEBINAR SUSTINUT DE:

Vlad Niță

Fondator DoAds

Numele meu este Vlad Niță. Sunt fost angajat Facebook, proprietar de magazine online si fondatorul agenției DoAds, specializată în promovarea plătită pe Facebook și Instagram.

Relația mea cu Facebook Ads începe în 2014 cand mi-am deschis prima afacere pe lângă jobul full-time pe care îl aveam la momentul respectiv. Am inceput să creez campanii, însă la vremea respectivă nu știam foarte multe despre structuri eficiente sau cum funcționează sistemul de reclame în general.

După 2 ani ca angajat Facebook, in 2017 am pornit pe drumul meu și am fondat Agenția DoAds. 

Fast-forward în prezent, am lucrat și semnat peste 250 de clienți în agenție, am crescut o echipă și DoAds, a devenit una dintre cele mai cunoscute agenții de publicitate online din România.

Nu rata acest webinar unde vei afla cum să crești rezultatele generate de Facebook Ads, cu mai puțin efort!

Copyright © DoAds