WEBINAR GRATUIT

Meseriile viitorului!

Află topul celor mai căutate job-uri și afaceri ale viitorului

Descoperă ce cariere, domenii și abilități te fac de neînlocuit acum și în viitor, când majoritatea afacerilor caută alternative AI și tehnologice, care să înlocuiască joburile oamenilor.

Rulează videoul

Află ce domenii îți aduc siguranță financiară și stabilitate în timp…

... în era în care se caută alternative care să înlocuiască implicarea oamenilor

Deja în anumite domenii au început să apară înlocuitori. Jobul tău actual se află printre ele?

Știai că, atunci când a fost inventat liftul inițial era o persoană responsabilă de închiderea ușilor, deschiderea lor, controlul vitezei și anunțarea etajului la care se află oamenii din lift? Da, ceea ce acum se întâmplă automat, apăsând doar câteva butoane… la un moment dat era o meserie în sine

La fel și în cazul bowling-ului, cândva era o persoană responsabilă să adune popicele și să le pună la loc pentru următoarea lovitură iar înainte să existe becurile electrice, o persoană se ocupa să aprindă felinarele pe stradă, pentru a avea lumină.

Trei joburi cândva esențiale, astăzi au dispărut iar șansele ca în următorii 10 ani să dispară alte meserii pe care le considerăm relevante și sigure acum sunt din ce în ce mai mari, luând în calcul viteza cu care se dezvoltă lumea online, cea AI și cea tehnologică.

De exemplu:

1.

Astăzi poți merge la un supermarket și poți face cumpărături, fără să ai contact cu casierii. Și poți plăti direct cu telefonul sau cu smartwatch-ul, fără să scoți cardul din portofel.

2.

Poți alimenta mașina fără să intri deloc în benzinărie, pentru că totul se poate face de la pompa de alimentare.

3.

Poți cere ajutor de la customer support pentru problemele întâmpinate, fără să suni pe nimeni și fără să aștepți orele de lucru. Asta doar cu ajutorul un chatbot AI.

4.

Acum nu mai ai nevoie de un proof-reader care să-ți corecteze greșelile gramaticale sau de scriere. ChatGPT poate face asta în doar câteva secunde gratuit.

5.

Deja în domeniul medical se introduc chirurgi robotici, care pot performa operații mai steril și cu o acuratețe mult mai mare decât un om.

6.

Dacă înainte aveai nevoie de un curier care să-ți aducă un colet acasă, astăzi poți face acest lucru cu drone și roboți.

Cum poți face față acestor schimbări în majoritatea domeniilor existente acum?

Poate jobul tău să supraviețuiască și peste 10 ani, sau va fi înlocuit de toate aceste tehnologii? Dacă ești student sau angajat și vrei să afli răspunsurile la aceste întrebări, dar și ce meserii și domenii îți pot oferi stabilitate și siguranță în timp, atunci te aștept la noul meu webinar gratuit, în care vom vorbi despre Meseriile viitorului! Află topul celor mai căutate job-uri și afaceri ale viitorului.

ÎNSCRIE-TE GRATUIT!

*Atenție: Dacă în maximum 10 minute nu găsești emailul în căsuța principală, verifică te rog și folderele Spam sau Promoții.

ÎNSCRIE-TE GRATUIT!

*Atenție: Dacă în maximum 10 minute nu găsești emailul în căsuța principală, verifică te rog și folderele Spam sau Promoții.

Webinar susținut de către Vlad Niță, CEO DoAds

Numele meu este Vlad Niță. Sunt fost angajat Facebook, proprietar de magazine online, fondatorul agenției DoAds, specializată în promovarea plătită online, și autor de cursuri online.

Relația mea cu Facebook Ads și marketingul digital începe în 2014 când mi-am deschis prima afacere pe lângă jobul full-time, pe care îl aveam la momentul respectiv.

În același an, am avut șansa să mă angajez la Facebook în Lisabona ca Operations Manager. Funcția implica administrarea programului de Outreach pentru Facebook și a 120 de specialiști în marketing, care ajutau antreprenorii să facă campanii mai eficiente pe Facebook și Instagram.

După 2 ani ca angajat Facebook, în 2017 am pornit pe drumul meu și am fondat în România Agenția DoAds.

Fast-forward în prezent, am lucrat și semnat peste 500 de clienți în agenție. Am crescut o echipă și DoAds a devenit una dintre cele mai cunoscute agenții de publicitate online din România.

Pe lângă partea de agenție, în ultimii 2 ani ne-am concentrat și pe educația antreprenorilor și marketerilor din România.

În prezent, am avut peste 50.000 de persoane care au descărcat materialele noastre și au venit la webinariile gratuite și peste 1000 de cursanți s-au înscris la programele noastre premium de educare, prin care i-am ajutat să facă Facebook Ads la nivel expert și să-și deschidă propria agenție.

Descoperă top-ul celor mai căutate și bine plătite joburi și domenii, care îți asigură siguranță acum și în viitor

Webinar gratuit

Meseriile Viitorului

ÎNSCRIE-TE GRATUIT!

*Atenție: Dacă în maximum 10 minute nu găsești emailul în căsuța principală, verifică te rog și folderele Spam sau Promoții.