Cum sa generezi vanzari de 1.1 milioane cu un buget de 9 ori mai mic

Acest studiu de caz gratuit contine informatii de actualitate, tehnici si metodologii eficiente, testate de noi in piata romaneasca. Il impartasim cu bucurie pentru ca vrem sa ajutam oamenii sa se promoveze mai eficient. 

Uite ce am pregatit pentru tine...

12 Pagini in care detaliem povestea lui Andrei si a magazinului sau in industria Home&Garden si cum am reusit aproape sa triplam ROAS-ul dupa 2 luni ajungand la 14,3 ROAS dar si cum am pastrat o medie de 9.3 ROAS adica ROI 930% 😉

ANALIZA CONTULUI DE PUBLICITATE

Cand dorești rezultate mai bune, primul pas este mereu analiza contului de publicitate, a continutului folosit, mesajul transmis publicului, creative, etc. pentru a putea intelege ce a functionat bine in trecut, ce nu a adus deloc rezultate si ce fel de funnel (palnie de vanzare) s-a folosit.

TIPURI DE CREATIVE SI TEXTE

Conform metodei DoAds de segmentare a audientei, ca un funnel sa aiba succes, sunt necesare creative și copy (textul/descrierea ad-ului) diferit pentru fiecare etapa in procesul de achizitie a clientului.

PALNII DE VANZARE

O prima actiune care o poti face atunci cand simti ca arunci multi bani aiurea fără să ai rezultatele dorite este conceperea unui funnel de retargetare pe scurta durata, sa recastigi posibilii clienti care au interactionat cu brandul recent.

OBIECTIVELE POTRIVITE PENTRU RECLAME

Sunt cinci obiective pentru reclamele pe Facebook pe care le recomandăm în prezent: Trafic, Interacțiuni (Engagement), Vizionări Video (Video Views), Conversii (Conversions) și Generare de Leaduri (Catalog Sales pentru eCommerce).

Am lăsat jobul de la Facebook, ca să te ajut să ai rezultate…

Îmi amintesc că în acea seară, nu am închis un ochi, dar după lungi discuții, am luat o hotărâre, ce părea riscantă pe atunci. De a reveni în România și a continua acasă misiunea începută ca angajat Facebook:

Să ajut afacerile să crească prin intermediul reclamelor pe Facebook și Instagram.

Vlad Nita, Fondator DoAds

vladz
Descarcă studiul de caz!

Cum să generezi vânzări de 1.1 milioane de lei cu un buget de 9 ori mai mic, în doar 6 luni

Pe ce adresă de email să-ți trimitem Studiul de Caz? Adaugă informațiile mai jos: