Singura Agenție de Social Media Advertising din România care te învață secretele propriului model de afacere.

Afacerea ta la cheie, în domeniul advertising-ului online pe Facebook și Instagram

Învață pas cu pas cum să-ți construiești propria agenție în online advertising și cum să aduci rezultate clienților tăi cu ajutorul reclamelor pe Facebook și Instagram, urmând un plan concret și bine definit de acțiune.

Cum se va desfășura cursul?

Cursul pentru Agenția ta Online la Cheie - primele 4 săptămâni

Cursul Agenția ta la Cheie este format din primele 4 săptămâni ale cursulu complet DoAds Agentia ta online la Cheie. Vei învăța pașii prin care ajungi sa iți construiești propria agenție și cum sa ai primii clienți. Acest curs NU conține partea desre cum să devii expert în Facebook și Instagram Ads

150 de lecții video individuale.

Am structurat cursul în câteva mari capitole, în total însumând peste 78 de lecții video individuale. Astfel încât să acoperim toată informația de care ai nevoie sa să-ți pui pe picioare prima ta afacere in online advertising

4 săptămâni în care afli tot ce trebuie să știi

Durata cursului complet este de 4 săptămâni, în care vei învăța atât teoria cât și practic cum să-ți construiești propriul business. Vei afla toți pașii necesari înființării undei agenții de publicitate online de succes.

Gasești tot ceea ce ai nevoie in platforma de curs

Am creat o platformă special pentru acest curs să te ajute să înveți structurat. Vei găsi toate materialele cursului într-un singur loc și vei putea urmări de pe orice device.

Webinar de Q&A

În fiecare săptămână, eu (Vlad Niță) voi susține o prezentare LIVE în care vom discuta subiectele săptămânii respective și mă vei putea întreba orice îți este neclar.

Incepe cu o comunitate cursul.

In momentul lansarii, cream o comunitate noua cu oamenii inscrisi la curs si cu experti din echipa DoAds. Nici o intrebare nu ramane fara raspuns. Vreau sa ma asigur ca totul iti este clar si ca ai inteles cum trebuie modulele saptamanii.

Calendarul cursului Agenția ta Online la Cheie și ce vei afla în fiecare săptămână

Săptămâna 1 - Introducere Agenția ta Online
Prima săptămână este dedicata acomodării cu lumea marketingului online. Ce înseamnă să ai o afacere în online marketing și de ce ar apela cineva la serviciile unei agenții de online marketing și advertising.
Săptămâna 2 - Prezentarea modelului de afacere
Săptămâna 2 este despre detalierea exactă a modelului de afacere pe care eu îl practic, ce servicii poți oferi tu și ce competențe trebuie săți formezi ca să poți oferi astfel de servicii. Vom vorbi despre câți bani ai nevoie ca sa începi și detaliile despre organizarea afacerii tale din punct de vedere legal și fiscal. La finalul acestui modul facem pregătirea pentru primii clienți.
Săptămâna 3 - Cum îți găsești clienții
A sosit momentul să te pregătești pentru a avea primii tăi clienți! Vei afla tot ce trebuie să faci ca sa ai o imagine de prezentare impecabilă pentru agenția ta, cum să decizi cu ce tipuri de afaceri să lucrezi și cum să începi să-ți cauți clienții. Urmează pitch-ul inițial sau cum să abordezi posibili clienți.
Săptămâna 4 - Cum gestionezi și cum scalezi afacerea
Ai analizat si contactat primii tăi posibili clienți și ai început crearea primei tale liste de contacte. Dar nu este cazul să te oprești aici. În săptămâna nr. 4 vei învăța cum să ai grija de contactele tale, cum să comunici cu oamenii din lista ta și cel mai important, cum să convingi un posibil client să te plătească pentru ce îi poți oferi tu. Lista cu ce ai de făcut în săptămâna 4 nu se oprește aici. După ce semnezi cu primii clienți va trebui sa știi cum să gestionezi relația cu ei, ce informații să le furnizezi și cum poți să îți scalezi afacerea ca să poți avea și mai mult timp la dispoziție. Mai mult timp pentru a lucra la afacere și nu în afacere înseamnă mai mulți clienți și mai multă libertate.

Ce înveți în cursul Afacerea ta Online la Cheie?

Afacerea ta Online la Cheie

Primești 5 BONUSURI mega valoroase pentru orice antreprenor la început de drum​

BONUS 1 - Curs de infintare entitate juridica

Flavius Valentin Jakubowicz – Expert contabil te va ajuta să iei deciziile corecte atunci cand vorbim de partea legala și fiscală a afacerii tale.

Ce inseamna sa facturezi din punct de vedere fiscal si cum sa o faci eficient dar și elemente de contabilitate de baza. Ce tooluri sa folosesti pentru a factura

BONUS 2 - Instagram marketing Workshop

Ionuț Țuța, unul dintre cei mai respectați profesioniști în marketingul online din România, îți va împărtăși secretele marketingului online pe Instagram.  Un workshop mega valoros din care vei învăța tot ce trebuie să știi despre Instagram în materie de marketing.

BONUS 3 - Training copywriting pentru pagina web de prezentare a afacerii

Ion Cataraga – Fondator Magic Copywriting Studio – copywriter specializat in funneuri si lansari de produse digitale îți va arăta cum sa scrii titluri care capteaza atentia unui posibil client, regula de 5 secunde pentru ca pagina home a siteului sa converteasca, și cum definesti misunea Agentiei si ce fel de structuri de text sa introduci pentru fiecare pagina Web

BONUS 4 - Workshop despre crearea unui website de prezentare chiar și fără experiență ca programator

Nicolae Știrbescu – Expert web developer & Marketer te va ghida pas cu pas în cea mai ușoară călătorie în lumea website-urilor. Vei știi exact ce tool-uri să folosești și cum să iți construiești propriul site de prezentare în cel mia usor mod posibil, aproape gratuit și fără să ai experiență în programarea web. Trebuie doar să urmezi niște pași bine definiți și vei putea chiar tu să îți construiești propria ta pagină de prezentare web.

BONUS 5 - Workshop - Cum să-ți găsești clienți internaționali prin intermediul UpWork

Catalin Modorcea – Ambasador Upwork Romania îți dă din experiența lui despre cum sa găsești clienți internaționali și cum să iti pozitionezi profilul pentru a fi cat mai atractiv pentru posibilii clienti. Vei afla Best practices in folosirea platformei Upwork (cum navighezi prin ea, cum aplici la joburi, etc.) Cum sa negociezi cu viitorii clienti + Strategii de Pricing. Vei primi templates: prezentare pro pentru aplicare la jobs + email templates testate

Ce primești mai concret în acest curs?

Ai acces la peste 78 de lecții video

Vei avea la dispoziție peste 14 de ore de conținut video în limba română din care să înveți de la A la Z să pui pe picioare propria agenție de online advertising

Platforma de curs DoAds

Am organizat toată informația într-o platformă super user-friendly ca să poți accesa și urmări cursul în ritmul tău, știind mereu unde ai rămas.

Intri în grupul de suport Premium

Vei începe cursul în același timp alături de alți oameni care au aceleași scop ca și tine și vei putea întreba pe grupul de Facebook orice fel de întrebare ai avea.

Strategia pas cu pas prin care clădești o agenție de online advertising

Am structurat în pași bine conturați procesul prin care ajungi de la 0 laprimii tăi clienți activi și primii tăi bani incasați din afacere.

Webinarii LIVE pentru întrebări și răspunsuri

Organizez câte un webinar în fiecare duminică seară, timp de 4 săptămâni unde voi putea răspunde la întrebările tale despre curs.

Ai Garanția satisfacției

Dacă nu ești convins de ce o să înveți în curs, ai 14 zile timp să te răzgândești și să ceri banii înapoi. No questions asked!

Procese operaționale DoAds

Îți arăt procesul meu de pregătire pentru fiecare client și toți pașii prin care treci (de la partea juridică până la setarea pas cu pas a site-ului companiei)

Strategii de scalare a afacerii

Îți arăt pas cu pas cum să-ți crești mai departe afacerea și când e momentul să-ți mărești echipa, când e mai avantajos să externalizezi o parte din servicii și cum să găsești colaboratorii potriviți pentru tine.

Experiența mea de peste 7 ani

Ai alături de tine un antreprenor și profesionist cu experiență îndelungată în domeniul marketing-ului online și publicității prin reclamele pe Facebook.

Cum ajungi la primii tăi clienți

Ai acces la template de vânzare editabilă, deja testată și care a adus rezultate pentru mine. Te învăț cum să răspunzi la principalele obiecții ale clienților și cum să faci client management.

Dacă nu ești mulțumit primești banii înapoi integral!

Dacă intri în curs şi nu eşti mulţumit de ce ai primit, spune-mi şi îţi returnez banii.
 
Garanţia asta e valabilă 14 de zile de când începe cursul şi ţi-o ofer ca să îţi iei orice grijă de pe cap.
 
Vreau să te concentrezi 100% pe deprinderea abilităţilor.
 
Asta te va duce la vânzări.
 
Eşti pregătit? 

Cât trebuie să investești ca să poți beneficia de această oportunitate?

Prețul cursului este 797€

Hai să vedem ce primești mai concret pentru acești bani:

 • Acces la peste 20 de ore de curs în peste 78 de lecții video
  2000€
 • Acces la comunitate și la cele 4 webinarii de Q&A săptămânale
  $200€
 • Experiența mea din cei peste 7 ani de zile
  ??? €
 • OFA_Stackn
  BONUS 1 - Înfintare entitate juridica
  €150
 • OFA_Stackn
  BONUS 2 - Instagram Marketing Workshop
  €150
 • OFA_Stackn
  BONUS 3 - Copywriting Workshop
  €150
 • OFA_Stackn
  BONUS 4 - Website Building Workshop
  €150
 • OFA_Stackn
  BONUS 5 - Clienți internațional prin UpWork
  €150

Valoare Totală: peste 2950€
Tu plătești doar 797€

Înscrierile s-au încheiat!

Înscrie-te pe lista de așteptare iar noi te vom notifica de îndată ce vom lansa noua ediție a cursului.

Nu pierde ocazia să devii propriul tău șef și expert în promovare plătită prin intermediul Facebook Ads, construind și dezvoltând
propria agenție de online advertising.

Dacă ai nevoie de ajutor ne poți contacta la:

Adresă de email

[email protected]

Singurul curs de reclame plătite pe Facebook din Romania care te învață tehnicile și strategiile folosite cu succes într-o agenție de Online Advertising pentru clienții săi​