Singura agenție de Digital Marketing din România fondată si administrată de foști angajați Facebook.

Descoperă Ghidul Strategic Facebook Ads pentru Ecommerce

Cum să faci campanii eficiente și performante cu ajutorul celor 5 piloni fundamentali ai reclamelor plătite

Ce afli mai concret din acest material?

Descarcă Gratuit Ghidul Strategic
Facebook Ads pentru eCommerce

Spune-le și prietenilor tăi despre acest material gratuit. Distribuie pagina într-o postare sau trimite cuiva prin mesaj privat.

Acest ghid este pentru tine dacă:

Vrei să-ți planifici eficient strategia de promovare, bazată pe nevoile și resursele afacerii tale

Fiecare afacere are nevoie de un plan de acțiune bine definit și care sa poată fi respectat. Promovarea afacerii tale trebuie sa aibă la bază o strategie care funcționează. Află mai multedespre cum să-ți conturezi strategia perfectă în materialul pregătit pentru tine.

Vrei să știi ce decizii să iei atunci când analizezi rezultatele și când vrei să optimizezi reclamele tale

Joaca de-a optimizatul nu este o strategie tocmai eficientă. Știu cât de stresant poate fi să analizezi extrem de multe informații și să iei și decizii corect bazate pe aceste informații. Mi-am propus să te ajut să eficientizezi procesul decizional atunci când ai de optimizat reclame.

Vrei să gestionezi fără stres și într-un timp mai scurt campanii complexe cu mai multe produse și bugete considerabile

Dacă ești antreprenor și deții un magazin online cu mai mult de 10-20 de produse atunci sunt sigur ca ai experimentat cel puțin câteva situații mai dificile în a gestiona reclamele pentru toate aceste produse. Iar treaba devine cu adevărat dificila când ai pe mână bugete mai mari sau când trebuie sa scalezi aceste campanii.

Vrei să ajungi la rezultate performante și la costuri foarte bune pentru campaniile magazinului tău online sau pentru afacerile clienților tăi.

Nu este greu să înțelegem că oricine își dorește asta pentru afacerea sa sau pentru clienții săi. Campaniile performante cu rezultate foarte bune și la costuri mici se obțin în urma respectării unui plan bine definit și aplicării strategiilor potrivite astfel încat aceste rezultate să devină previzibile și nu doar o întâmplare.

Vrei să înveți să faci tot procesul, de la A la Z, așa cum procedăm noi în agenția DoAds atunci când construim campanii de succes

Poate că ai auzit că unele agenții de online advertising fac treabă bună dar este imposibil să afli exact ce fac și mai ales CUM fac ca să ajungă să ruleze reclame eficiente și la costuri foarte bune. Acum ai ocazia să vezi exact ce facem noi ca agenție și cum facem lucrurile astfel încât să obținem cele mai bune rezultate de fiecare dată.

Câteva lucruri de știut despre mine

Totul a început cu un job la Facebook, apoi mi-am dorit mai mult. M-am reîntors în România ca să-mi continui misiunea de a ajuta afacerile să crească prin intermediul reclamelor pe Facebook și Instagram. 

Numele meu este Vlad Niță

>> Fost angajat al Facebook și actual antreprenor, tată și soț
Relația mea cu Facebook Ads începe în 2014 cand mi-am deschis prima afacere pe lângă jobul full-time pe care îl aveam la momentul respectiv. Am început să creez campanii, însă la vremea aceea nu știam foarte multe despre structuri eficiente sau cum funcționează sistemul de reclame în general. 

Aceste aspecte le-am învățat în 2015, când am început să lucrez ca Operations Manager direct la Facebook, în Lisabona. Am petrecut peste 1 lună de zile în sala de training să învăț tot ce este posibil despre Facebook Ads, pentru a-mi putea ajuta și îndruma către succes echipa de peste 50 de persoane pe care o conduceam.

După 2 ani ca angajat Facebook, în 2017, am pornit pe drumul meu și am fondat Agenția de Social Media Advertising DoAds.
 
În ultimii ani de antreprenoriat, în care am lucrat cu sute de afaceri, de la cele mai mici până la business-uri imense, am gestionat milioane de Euro în buget de marketing pe Facebook, pe piața românească și nu numai. Ambele experiențe, cea de angajat al Facebook și cea de antreprenor, mi-au oferit șansa unică de a vedea cum se întâmplă lucrurile pe ambele părți.  Mi-a permis să înteleg lumea reclamelor și să dezvolt strategii special gândite atât pentru piața noastră de 11 milioane de români activi pe Facebook, cât și pentru piețele internaționale.
 
La finele anului 2020 mi-am deschis primul magazin online personal, iar prin el am abordat lumea eCommerce și din această perspectivă. În 2021 am avut vânzări de peste 3 milioane de Lei generate cu acest magazin iar creșterea continuă.