Singura Agenție de Social Media Advertising din România care te învață secretele propriului model de afacere!

Ghidul tău complet pentru promovarea afacerilor locale

Descoperă cele mai eficiente și profitabile canale de promovare pentru o afacere locală

Dacă ești proprietar de afacere sau ești specialist în marketing și oferi servicii de promovare pentru clienții tăi, cel mai probabil știi cât de importantă este promovarea unui business în creșterea, dezvoltarea și generarea de venituri constante.

Iar dacă ești la început de drum și nu ești încă sigur de acest aspect, garantat îți vezi schimba viziunea pe măsură ce parcurgi acest ghid.

În acest ghid gratuit, îți tot dezvălui ceea ce eu am învățat în anii mei de experiență, referitor la felul în care îți poți scoate business-ul în față, pentru a câștiga nu doar bani ci și încrederea clienților tăi dar și parteneriate și colaborări.

Ce afli mai concret din acest material?

Spune-le și prietenilor tăi despre acest material gratuit. Distribuie pagina într-o postare sau trimite cuiva prin mesaj privat.

Aceste materiale sunt pentru tine dacă promovezi o afacere la nivel local

Uite câteva exemple, fără să ne limităm la acestea:

HoReCA (Hoteluri, Restaurante, Pensiuni și Vile, Cafenele, Cluburi locale etc.)

Afaceri de prestări Servicii Locale (Agenții imobiliare, Mecanici, Spălătorii Auto, Servicii de Reparații, Curățătorii profesionale etc.)

Promovarea Afacerilor locale

Frumusețe (Coafor, Frizerie, Manichiură/pedichiură, Cosmetică, Centru SPA, Servicii de machiaj, Magazine îmbrăcăminte, încălțăminte etc.)

Promovarea Afacerilor locale

Servicii Medicale (Centre Medicale, Centre de recuperare medicală, Cabinete Medicale, Cabinete stomatologice, Cabinete psihologice, Farmacii etc.)

Promovarea Afacerilor locale

Juridic (Cabinete de avocatură, Notari publici, Traduceri autorizate etc.)

Promovarea Afacerilor locale

Activități sportive (Săli de fitness, Cursuri de dansuri, Cursuri de Yoga, Kangoo Jumps, Terenuri de sport etc.)

Promovarea Afacerilor locale

Educație (Grădinițe private, After-school-uri, Locuri de joacă pentru copii, Cursuri de formare etc.)

Câteva lucruri de știut despre mine

Totul a început cu un job la Facebook, apoi mi-am dorit mai mult. M-am reîntors în România ca să-mi continui misiunea de a ajuta afacerile să crească prin intermediul reclamelor pe Facebook și Instagram. Așa începe povestea mea ca antreprenor in lumea serviciilor de Online Marketing si Advertising.

Numele meu este Vlad Niță

- fost angajat al Facebook și actual antreprenor


Povestea mea ca antreprenor în mediul online începe în 2014 cand mi-am deschis prima afacere pe lângă jobul full-time pe care îl aveam la momentul respectiv. Am început să creez campanii de reclame pe Facebook, însă la vremea aceea nu știam foarte multe despre structuri eficiente sau cum funcționează sistemul de reclame în general. 

 

Aceste aspecte le-am învătat în 2015 când am început să lucrez ca Operations Manager direct la Facebook, în Lisabona. Am petrecut peste o lună de zile în sala de training să învăț tot ce este posibil despre Facebook Ads, pentru a-mi putea ajuta și îndruma către succes echipa pe care o conduceam.

După 2 ani ca angajat Facebook, în 2017, am pornit pe drumul meu și am fondat Agenția de Social Media Advertising DoAds.

 

În ultimii ani de antreprenoriat, în care am lucrat cu sute de afaceri, de la cele mai mici până la business-uri imense, am gestionat milioane de Euro în buget de marketing pe Facebook, pe piața românească și nu numai. Ambele experiențe, cea de angajat al Facebook și cea de antreprenor, mi-au oferit șansa unică de a vedea cum se întâmplă lucrurile pe ambele părți.  Mi-a permis să înteleg lumea reclamelor, cât și marketingul online și să dezvolt strategii special gândite atât pentru piața noastră de 11 milioane de români activi pe Facebook, cât și pentru piețele internaționale.

 

La finele anului 2018 mi-am deschis primul magazin online personal, iar prin el am abordat lumea eCommerce și din această perspectivă. În 2019 am avut vânzări de peste 3 milioane de Lei generate în acest magazin iar creșterea continuă și în 2020.

Ghid-promovarea-afacerilor-locale

Descarcă Ghidul Complet pentru Promovarea Eficientă a Afacerilor Locale

Folosește tactici și strategii complexe și inteligente de promovare. Află totul despre promovarea locală a afacerii tale din acest ghid.

Spune-le și prietenilor tăi despre acest material gratuit. Distribuie pagina într-o postare sau trimite cuiva prin mesaj privat.

© 2021 DoAds | Changing the world one Ad at the time