Singura Agentie de Social Media Advertising din România care te învață secretele industriei

Ghidul tău complet pentru a porni o afacere în domeniul serviciilor de online marketing și advertising

Afacerea ta la cheie: Învață pas cu pas cum să-ți construiești si să scalezi propriul business, în marketingul online

Imaginează-ți că ai o afacere unde încasezi lunar între 300€ și 1000€ de la fiecare client, și că acești clienți au nevoie lunar de serviciile tale.

Într-o agenție de online advertising, poți gestiona cu mare ușurință chiar și 10 astfel de clienți, chiar dacă ești la început de drum. Tot ce ai tu de făcut este să aduci valoare în viața clienților tăi. 

Ți-am oferit acest exemplu ca să vezi cât de mare este oportunitatea ce îți stă în față. 

Poți fi unul din cei care se bucură cu adevărat de libertate pentru că poți face asta de oriunde și oricând vrei tu și nici măcar nu trebuie să te vezi fizic cu cineva. Totul se întâmplă online.

Mai departe vreau să-ți arăt, în ghidul gratuit, detaliile prin care și tu poți ajunge să ai o afacere în jurul acestei idei.

Descară Ghidul pentru o afacere în online marketing și advertising

Spune-le și prietenilor tăi despre acest material gratuit. Distribuie pagina într-o postare sau trimite cuiva prin mesaj privat.

Ce afli mai concret din acest material?

Aceste materiale sunt pentru tine dacă:

Ești student și nu vrei să te angajezi pe un salariu modest făcând ceva ce nu-ți place.

Ești angajat și nu mai dorești să lucrezi pentru visul altei persoane

Dorești să ai o afacerea ta în care ai control deplin asupra clienților, banilor și timpului tău.

Ești freelancer și îți dorești sa ai un proces clar, pas cu pas despre cum poți să automatizezi, optimizezi și să-ți scalezi afacerea online.

Vrei să-ti cresti numarul de clienti, dar nu stii cum sa-i obtii

Vrei să ai o afacere pe care o poți face de oriunde din lume.

Vrei sa obtii un venit constant și să ai stabilitate financiara

Vrei sa-ti transformi pasiunea pentru marketing intr-o afacere profitabilă

Vrei să-ți mărești echipa și să devii un expert în domeniu

Ai deja o afacere în online marketing si vrei să ajungi la următorul nivel

Câteva lucruri de știut despre mine

Totul a început cu un job la Facebook, apoi mi-am dorit mai mult. M-am reîntors în România ca să-mi continui misiunea de a ajuta afacerile să crească prin intermediul reclamelor pe Facebook și Instagram. Așa începe povestea mea ca antreprenor in lumea serviciilor de Online Marketing si Advertising

Numele meu este Vlad Niță

- fost angajat al Facebook și actual antreprenorPovestea mea ca antreprenor in mediul online începe în 2014 cand mi-am deschis prima afacere pe lângă jobul full-time pe care îl aveam la momentul respectiv. Am inceput să creez campanii de reclame pe Facebook, însă la vremea aceea nu știam foarte multe despre structuri eficiente sau cum funcționează sistemul de reclame în general. 

 

Aceste aspecte le-am învătat în 2015 când am început să lucrez ca Operations Manager direct la Facebook, în Lisabona. Am petrecut peste o lună de zile în sala de training să învăț tot ce este posibil despre Facebook Ads pentru a-mi putea ajuta și îndruma către succes echipa pe care o conduceam.

După 2 ani ca angajat Facebook, în 2017 am pornit pe drumul meu și am fondat Agenția de Social Media Advertising DoAds.

 

În ultimii ani de antreprenoriat, în care am lucrat cu sute de afaceri, de la cele mai mici până la business-uri imense, am gestionat milioane de Euro în buget de marketing pe Facebook, pe piața românească și nu numai. Ambele experiențe, cea de angajat al Facebook și cea de antreprenor, mi-au oferit șansa unică de a vedea cum se întâmplă lucrurile pe ambele părți.  Mi-a permis să înteleg lumea reclamelor cat si marketingul online și să dezvolt strategii special gândite atât pentru piața noastră de 11 milioane de români activi pe Facebook cât și pentru piețele internaționale.

 

La finele anului 2018 mi-am deschis primul magazin online personal, iar prin el am abordat lumea eCommerce și din această perspectivă. În 2019 am avut vânzări de peste 3 milioane de Lei generate în acest magazin iar creșterea continuă și în 2020.

Descarcă Ghidul complet pentru o afacere în domeniul serviciilor de online marketing și advertising

Afacerea ta la cheie: Învață pas cu pas cum să-ți construiești si să scalezi propriul business, în marketingul online

Spune-le și prietenilor tăi despre acest material gratuit. Distribuie pagina într-o postare sau trimite cuiva prin mesaj privat.

© 2021 DoAds | Changing the world one Ad at the time