Ghidul tău complet pentru a porni o

Afacerea ta la cheie: Învață pas cu pas cum să-ți construiești si să scalezi propriul business, în marketingul online.

Imaginează-ți că ai o afacere unde încasezi lunar între 300€ și 1000€ de la fiecare client, și că acești clienți au nevoie lunar de serviciile tale.

Într-o agenție de online advertising, poți gestiona cu mare ușurință chiar și 10 astfel de clienți, chiar dacă ești la început de drum. Tot ce ai tu de făcut este să aduci valoare în viața clienților tăi. 

Ți-am oferit acest exemplu ca să vezi cât de mare este oportunitatea ce îți stă în față. 

Poți fi unul din cei care se bucură cu adevărat de libertate pentru că poți face asta de oriunde și oricând vrei tu și nici măcar nu trebuie să te vezi fizic cu cineva. Totul se întâmplă online.

Mai departe vreau să-ți arăt, în ghidul gratuit, detaliile prin care și tu poți ajunge să ai o afacere în jurul acestei idei.

Rulează videoul

Descară Ghidul pentru o afacere în online marketing și advertising

Spune-le și prietenilor tăi despre acest material gratuit. Distribuie pagina într-o postare sau trimite cuiva prin mesaj privat.

Ce afli mai concret din acest material?

Aceste materiale sunt pentru tine dacă:

Vlad Niță
Fondator DoAds

Numele meu este Vlad Niță. Sunt fost angajat Facebook, proprietar de magazine online, fondatorul agenției DoAds, specializată în promovarea plătită online, și autor de cursuri online.

Relația mea cu Facebook Ads și marketingul digital începe în 2014 când mi-am deschis prima afacere pe lângă jobul full-time, pe care îl aveam la momentul respectiv. 

În același an, am avut șansa să mă angajez la Facebook în Lisabona ca Operations Manager. Funcția implica administrarea programului de Outreach pentru Facebook și a 120 de specialiști în marketing, care ajutau antreprenorii să facă campanii mai eficiente pe Facebook și Instagram. 

După 2 ani ca angajat Facebook, în 2017 am pornit pe drumul meu și am fondat în România Agenția DoAds. 

Fast-forward în prezent, am lucrat și semnat peste 500 de clienți în agenție. Am crescut o echipă și DoAds a devenit una dintre cele mai cunoscute agenții de publicitate online din România. 

Pe lângă partea de agenție, în ultimii 2 ani ne-am concentrat și pe educația antreprenorilor și marketerilor din România. 

În prezent am avut peste 50.000 de persoane care au descărcat materialele noastre și au venit la webinariile gratuite. Și peste 1000 de cursanți s-au înscris la programele noastre premium de educare, prin care i-am ajutat să facă Facebook Ads la nivel expert și să-și deschidă propria agenția.

Descară Ghidul pentru o afacere în online marketing și advertising

Afacerea ta la cheie: Învață pas cu pas cum să-ți construiești si să scalezi propriul business, în marketingul online

Spune-le și prietenilor tăi despre acest material gratuit. Distribuie pagina într-o postare sau trimite cuiva prin mesaj privat.