Webinar Gratuit

Joi, 22 iunie 2023, ora 20:00

Îți arăt traseul prin care am trecut când am lansat agenția DoAds și îți voi arăta cum poți să ajungi și tu să ai propria ta afacere de marketing online.
 • Oportunitatea pe piața din România pentru o afacere de marketing online
 • Ce servicii oferă o afacere de marketing online 
 • Cum poți începe și tu acest tip de afacere, cu ZERO investiție și experiență în marketing online
 • Cei 10 pași prin care am lansat agenția DoAds 

La final îți arăt cum poți să parcurgi acești pași alături de noi și cum ne asigurăm că îți lansezi cu succes propria ta afacere online.

Descoperă afacerea pe care o poți începe de la zero, fără nicio investiție în marfă sau în spațiu!

Te-ai săturat să muncești pentru visul altora?

Când te-ai simțit ultima dată cu adevărat liber? Liber să lucrezi tu pentru ceea ce îți place cu adevărat. Liber să alegi tu cu cine, de unde și când lucrezi.

Liber să decizi TU cât valorează munca ta și cât vrei să câștigi ca să-ți asiguri lifestyle-ul la care ai visat încă de mic copic:

 1. Să călătorești unde vrei tu și să poți lucra chiar și din cele mai exotice locuri
 2. Să îți permiți experiențe de lux
 3. Să nu fii restrâns de un birou, un șef și un program fix. 

2017 a fost anul în care am realizat că îmi vând timpul și energia, pentru a îndeplini visul altora. Nu visul meu. 

Vânam fiecare promoție și avansare în corporație, întrebându-mă la un moment dat: „Cât timp îmi va lua până când iau locul șefului meu?”

Eram captiv pe cărarea pavată de societate și de cei din jurul meu. În jurul meu, auzeam doar: Mergi la școală, alege o facultate bună și apoi mergi la un job stabil, ca să ai siguranța zilei de mâine. 

Însă, într-o noapte mi-am dat seama că idealul altora era coșmarul meu. Puteam mai mult decât să fiu un simplu angajat! Voiam mai mult decât un simplu angajat!

Atunci a fost momentul când visul și agenția DoAds a luat naștere și a continuat să crească până astăzi. 

În acești 6 ani, am acumulat lecții (uneori the hard way) și am construit singur un drum, care m-a ajutat să aduc DoAds unde este astăzi. Și acum vreau să te ajut și pe tine să dai viață visului tău, să-ți deschizi propria afacere de marketing online și să te simți cu adevărat liber.

În acest webinar, îți arăt concret cei 10 pași prin care am clădit agenția DoAds de la zero și cum poți și tu să ajungi să ai o afacere prosperă fără să treci prin aceleași obstacole prin care am trecut și eu. 

Până la finalul webinarului, vei avea o hartă detaliată pas cu pas despre ce ai de făcut ca să îți înființezi afacerea, să câștigi primul client și să faci antreprenorii să te caute ei pe tine pentru servicii de marketing.

Pentru cine este acest webinar?

 • Ești student și nu vrei să te angajezi pe un salariu modest făcând ceva ce nu-ți place.
 • Ești angajat și nu mai dorești să lucrezi pentru visul altei persoane
 • Dorești să ai afacerea ta, în care ai control deplin asupra clienților, banilor și timpului tău.
 • Ești freelancer și îți dorești să ai un proces clar, pas cu pas despre cum poți să automatizezi, optimizezi și să-ți scalezi afacerea online.
 • Vrei să-ți crești numărul de clienți, dar nu știi cum să obții
 • Vrei să ai o afacere pe care o poți face de oriunde din lume.
 • Vrei să obții un venit constant lunar și să ai stabilitate financiară
 • Vrei să-ți transformi pasiunea pentru marketing într-o afacere profitabilă
 • Ai deja o afacere în online marketing și vrei să o scalezi prin colaboratori

Webinar susținut de
Vlad Niță
Fondator DoAds

Numele meu este Vlad Niță. Sunt fost angajat Facebook, proprietar de magazine online, fondatorul agenției DoAds, specializată în promovarea plătită online, și autor de cursuri online.

Relația mea cu Facebook Ads și marketingul digital începe în 2014 când mi-am deschis prima afacere pe lângă jobul full-time, pe care îl aveam la momentul respectiv. 

În același an, am avut șansa să mă angajez la Facebook în Lisabona ca Operations Manager. Funcția implica administrarea programului de Outreach pentru Facebook și a 120 de specialiști în marketing, care ajutau antreprenorii să facă campanii mai eficiente pe Facebook și Instagram. 

După 2 ani ca angajat Facebook, în 2017 am pornit pe drumul meu și am fondat în România Agenția DoAds. 

Fast-forward în prezent, am lucrat și semnat peste 500 de clienți în agenție. Am crescut o echipă și DoAds a devenit una dintre cele mai cunoscute agenții de publicitate online din România. 

Pe lângă partea de agenție, în ultimii 2 ani ne-am concentrat și pe educația antreprenorilor și marketerilor din România. 

În prezent am avut peste 50.000 de persoane care au descărcat materialele noastre și au venit la webinariile gratuite. Și peste 1000 de cursanți s-au înscris la programele noastre premium de educare, prin care i-am ajutat să facă Facebook Ads la nivel expert și să-și deschidă propria agenția.

Descoperă cei 10 pași prin care îți lansezi propria afacere online de marketing digital, chiar dacă nu ai experiență în antreprenoriat!

Cum te înscrii la webinar?