Singurul curs de reclame plătite pe Facebook din Romania care te învață tehnicile și strategiile folosite cu succes într-o agenție de Online Advertising pentru clienții săi

Construiește, optimizează și scalează campanii Facebook Ads eficiente și performante

urmând un plan concret de acțiune ca să obții rezultate excelente pentru afacerea ta online

Pana lansam oferta Black Friday mai sunt

Pentru a prinde oferta limitată, înscrie-te pe lista de așteptare

Înscrie-te pe lista pentru a fi notificat

Te vom anunța în data despre oferta noastră dee Black Friday

Când ai făcut ultima dată o campanie bună pe Facebook?

Să administrezi o afacere online și să vinzi produse prin intermediul site-ului propriu, știi bine că nu-i o treabă tocmai ușoară. 

Fie că ești antreprenor și deții o afacere online, fie că ești angajat  sau freelancer și lucrezi pentru un magazin online, știi prea bine care sunt provocările unui asemenea business când vine vorba de a aduce mereu clienți noi și de a încerca constant să crești vânzările.

Ai vrut să mergi exact la țintă așa că ai decis să-ți promovezi afacerea și produsele tale direct pe Facebook pentru că acolo este publicul tău și nici nu costă o avere să ajungi la el.

O decizie super înțeleaptă, ai văzut oportunitatea și ai acționat…Felicitări! Ai luat o decizie foarte bună. 

Dar cât de bine de descurci cu promovarea?

Ai auzit ca este simplu, dar când te-ai apucat de reclame...

Tocmai pentru ca lucrurile au devenit foarte simple, acum oricine poate promova aproape orice în mediul online și la costuri foarte mici în comparație cu alte canale de promovare.

Asta face din Facebook o super oportunitate pentru foarte multă lume. Să pornești un set de reclame  este simplu, poți învăța asta din foarte multe surse gratuite.

Dar dacă îți promovezi singur afacerea pe Facebook și ți-ai propus să obții rezultate excelente, știi bine că lucrurile încep să se complice când vrei să optimizezi sau să scalezi campaniile.

Acum, vreau să te întreb…. câte din reclamele tale pe Facebook chiar au succes și generează un RoAS cel puțin egal cu așteptările tale sau ale clientului tău? Oare costul per achiziție reușești să-l păstrezi în target astfel încât să poți aduce rezultate stabile și cu o consistență pe care te poți baza?

Parcă lucrurile nu mai sunt așa simple cu credeai la început, nu?

Parcă Facebook decide singur ce să facă cu reclamele tale...

Si te gândești că toate aceste probleme le ai doar din cauza sistemului…

De multe ori ai impresia ca reclamele tale nici nu te ascultă, vezi ca merg bine o perioada iar mai apoi, dintr-o dată, costurile cresc fără explicație… ceva se strică iar rezultatele se duc la vale. 

Nici nu mai vorbim despre acele situații când ai rezultate bune și tatonezi o scalare, dar cum ai apăsat pedala, rezultatele s-au prăbușit.

Ti-e teamă că bugetul tău de reclame va fi făcut praf fără nici un rezultate concret la final de campanie.

 În asemenea condiții nu-i de mirare că ți se pare totul un adevărat calvar uneori… 

Ambiția te-a pus la treabă dar parcă te simți tot mai confuz...

Pentru că ești un om inteligent, te-ai prins repede că lucrurile nu sunt chiar așa de simple și nu este suficient să ‘arunci’ orbește o reclamă pe Facebook și să speri că te va îmbogăți.

Așa că te-ai pus pe studiat și pe testat. Cel mai bun lucru pe care îl poți face atunci când nu știi ceva este să te educi. O dată ca să poți face tu acel lucru și o dată ca să știi ce să ceri altora să facă.

Poate că ai încercat deja să devorezi tot ce mișcă pe internet în materie de Facebook Ads și chiar ai încercat să aplici la tine în afacere, să experimentezi diverse strategii care îți promiteau rezultate, să faci audiențe noi, texte noi, Video, pentru că ai auzit ca acum video merge cel mai bine… dar parcă tot nu se leagă și la sfârșitul lunii nu ești deloc mulțumit

Reclamele tale tot nu sunt profitabile, RoAS-ul tot mic a rămas, nu mai spun de costul per achiziție…. 
 
Te simți de parcă nu ai găsit încă o structură eficientă pentru campaniile tale și mai ales care să se potrivească cu afacerea ta.

Ai decis să intri în horă iar acum trebuie să dansezi

Toată munca ta, toate eforturile tale și rezultatele reclamelor se sprijină pe deciziile pe care le iei în tot acest proces.  Ce ai face dacă cifrele nu arată tocmai bine și reclamele tale ar deveni neprofitabile? Ce decizie ai lua? Ce ai face dacă, dintr-o dată vezi că strategia de optimizare a campaniilor nu funcționează? Dar dacă totul merge extrem de bine și ești pregătit de o scalare agresivă?

Ai știi ce să faci? Ai avea un plan concret de acțiune pe care să-l urmezi fără să te mai stresezi că nu știi care este următorul pas?

Mulți antreprenori evită să ia astfel de decizii exacte dar și riscante uneori și amână tot mai mult timp până când este prea târziu iar apoi își pierd complet încrederea în acest mod de promovare.

Și totuși fie că ne place sau nu, avem nevoie de o astfel de promovare… 

Pentru că știm că este cea mai bună variantă să ne vindem produsele și să ne promovăm afaceriile online.

Dacă ai știi că iei decizia corectă de fiecare dată, cum te-ai simți?

Cum ar fi să poți să construiești campaniile tale într-un mod previzibil astfel încât să nu mai ai probleme cu costurile, și să știi instant ce să analizezi astfel încât să decizi rapid ce trebuie să schimbi sau să adaptezi la campaniile tale? Să-ți alegi singur strategia optimă de promovare pentru afacerea ta în funcție de necesitatea ta ca mai apoi să poți scala și optimiza fără stres și fără să petreci ore și ore în fața laptopului enervându-te pe Facebook că nu îți aduce rezultatele dorite.
 

O agenție de advertising nu întotdeauna te va salva. Tu sigur poți!

Te-ai gândit oare ce ar face o agenție pentru afacerea ta? Cum ar acționa? Ce ar face diferit? Ce plan de acțiune ar dezvolta pentru magazinul tău online? 

Să apelezi la ajutorul unui expert nu este o rușine, nu trebuie să ne ascundem. Este normal să apelezi la un expert când te depășește o situație.

Dar ce faci când expertul nu prea este expert și rezultatele promise nu vin niciodată? Apelezi la altcineva sau investești în tine pentru a deveni tu expert?

Partea bună este că aproape oricine poate învăța să facă reclame și campanii eficiente pe Facebook.

Pentru că ai ajuns până în acest punct știu că ești o persoană serioasă care s-ar pune oricând la treabă ca să-și îndeplinească țelul.
Tot ce mai ai nevoie este ghidarea potrivită!

Să înveți să faci ce ar face o agenție de succes este cea mai ușoară cale către reclame eficiente.

Ca în orice meserie, cel mai bun mod de a învăța ce face un maestru este să stai pe lângă el și să furi meserie.

Eu când mi-am deschis prima afacere abia știam să pornesc o reclamă pe Facebook și asta s-a văzut din primele mele rezultate.

Mi-aș fi dorit să am pe cineva alături care să-mi arate cum se fac campaniile corect.

Am fost nevoit să învăț de unul singur în 2014 când m-am apucat de Facebook Ads.

Însă, adevărata învățare a început când am devenit angajat Facebook și după ce mi-am deschis propria agenție. Acum după toți acești ani, îmi e clar că cea mai rapidă cale pentru cineva să învețe este direct de la un expert sau un mentor. Nu este întotdeauna ușor de găsit o persoană dispusă să facă asta. 
 
Dar ce ai spune dacă ți-aș fi personal alături și ai avea posibilitatea să înveți să faci reclame excelente și să te folosești de toată experiența mea din agenție și ca antreprenor?

Îți pun la dispoziție tot ceea ce știu despre Facebook Ads

După toată experiența mea, am ajuns la concluzia că cel mai bun lucru pe care îl pot face acum este să ofer celor din jur tot ce știu eu dar sub o altă formă.

Vreau să-ți ofer toată informația acumulată în cei 6 ani și toată experiența dobândită după zeci de mii de campanii create și milioane de euro administrate în buget, ca tu să poți face reclame eficiente și performante.

Am pus cap la cap toată informația pe care eu o cunosc și am creat Cursul Online DoAds Like a Pro.
 

Este un curs cum nu s-a mai văzut în Romania! Vei învăța să construiești, să gestionezi și să scalezi cu succes reclame pe Facebook, exact așa cum procedez eu cu clienții mei în agenție și cu campaniile proprilor mele afaceri.

Vei învăța structura completă de administrare a reclamelor de la setarea lor folosind toate instrumentele Facebook disponibile în diferite structuri de funnels.

Știu că nu va fi ușor și că vor exista întrebări, pentru asta vei primi acces într-un grup privat de Facebook alături de alți oameni ca și tine unde îți voi răspunde la oricare nelămurire.

Vom trece prin toate etapele creării unei campanii de la A la Z, vom analiza fiecare tip de informație și am să-ți arăt ce decizii să iei în orice sitație.

Am pregătit și 2 bonusuri super valoroase despre care o să-ți spun mai jos.
 
Pe scurt, Cursul pentru reclame eficiente și performante DoAds Like a Pro este cel mai simplu și mai rapid mod de a învăța să faci singur reclame la nivel de expert pentru afacerea pe care o promovezi.
 Practic acum ai ocazia să furi de la mine meserie și să devii expertul pe care toată lumea îl caută și de la care vrea să învețe.

Totul a pornit de când eram angajat al Facebook

Numele meu este Vlad Niță. Sunt fost angajat Facebook, proprietar de magazine online si fondatorul agenției DoAds, specializată în promovarea plătită pe Facebook și Instagram.

Relația mea cu Facebook Ads începe în 2014 cand mi-am deschis prima afacere pe lângă jobul full-time pe care îl aveam la momentul respectiv. Am inceput să creez campanii, însă la vremea respectivă nu știam foarte multe despre structuri eficiente sau cum funcționează sistemul de reclame în general.

Aceste aspecte le-am învătat în 2015 când am început să lucrez ca Operations Manager direct la Facebook, în Lisabona. Am petrecut peste o lună de zile în sala de training să învăț tot ce este posibil despre Facebook Ads pentru a-mi putea ajuta și îndruma către succes echipa pe care o conduceam.

Într-o seara am luat o hotărâre ce părea riscantă pe atunci. De a reveni în România și a continua acasă misiunea începută ca angajat Facebook: Să ajut afacerile să crească prin intermediul reclamelor pe Facebook și Instagram. 

După 2 ani ca angajat Facebook, in 2017 am pornit pe drumul meu și am fondat Agenția DoAds.

Am ajutat sute de afaceri și am gestionat milioane de Euro în buget de marketing

În ultimii ani de antreprenoriat, am lucrat cu sute de afaceri, de la cele mai mici până la business-uri imense și am gestionat milioane de Euro în buget de marketing pe Facebook pentru piața româneasca și nu numai. 

Ambele experiențe, cea de angajat al Facebook și cea de antreprenor, mi-au oferit șansa unică de a vedea cum se întâmplă lucrurile pe ambele părți. 

Mi-a permis să înteleg lumea reclamelor foarte bine dar și să dezvolt strategii special gândite atât pentru piața noastră de 11 milioane de români activi pe Facebook cât și pentru piețele internationale.

Mi-am dorit mai mult decât atât, mi-am deschis propriul magazin online

Personal cred ca până nu îți testezi strategiile cu banii tăi, nu vor putea fi niciodată optimizate la perfecție pentru că altfel reacționezi și gândești când rulezi reclame din buzunarul tău. 

Din acest motiv, la finele anului 2018 mi-am deschis primul magazin online personal, iar prin el am abordat lumea eCommerce și din această perspectivă. 

În 2019 am avut vânzări de peste 3 milioane de Lei generate în acest magazin iar această creștere continuă și în 2020.

Poate te întrebi de ce este povestea mea relevantă pentru tine?

Am împartășit această scurtă istorisire deoarece vreau să înțelegi că sunt un practician a tot ceea ce te voi învăța în acest curs. 

Nu vei primi de la mine niciodată o strategie sau o lecție pe care eu nu am implementat-o personal! 

Mi-am propus să îmi pun cunoștințele la bătaie și să ofer informații valoroase pentru tine, indiferent de nivelul tău de experiență cu Facebook Ads. 

Îmi doresc că crești odată cu mine și să îți scalezi campaniile din ce în ce mai eficient.

Ce înveți mai exact din acest curs?

Am gândit acest curs din punct de vedere al tuturor situațiilor în care te poți afla. Și cum nici o experiență nu este la fel am inclus tot ceea ce pe mine m-a ajutat să ajung la rezultate

 • Discutăm tot ce ține de Funnels. Vom parcurge impreună 8 pâlnii de vânzări diferite prin care poți crește orice afacere. Voi detalia și exemplifica fiecare nivel din cele 8 funnels și vei afla ce audiență poți să folosești, ce fel de retargetari poți face, câți pași ar trebui să ai în funcție de produs și nișa. După ce vei parcurge acest modul Funnels nu vă mai fi un concept abstract. Vei avea mereu acces la această bază de date și în funcție de sezonalitate, nișă și produs, vei știi care este funnelul pe care să îl folosești
   
 • Îți voi arăta și explica 10 strategii avansate de scalare. Sunt strategii care au generat zeci de milioane de euro în vânzări. Strategii pe care le folosesc eu și echipa mea în agenție. 
  În funcție de bugetul tău și gustul pentru adrenalină, iți explic toate strategiile mele avansate de scalare să ai de unde alege strategia potrivită pentru afacerea ta. Sunt atât strategii învățate la Facebook dar și strategii create de la zero pentru piața românească și adaptate pentru piețele internaționale

 • Reguli automate: puneți reclamele pe pilot automat. Cu regulile automate poti dormi linistit, campaniile tale sunt sigure, oricat de mare ti-ar fi bugetul. Daca folosesti reguli automatie iti poti scadea semficativ costurile reclamelor, iti vei eficientiza bugetul pentru a obtine maximul de rezultate. Prin reguli poti automatiza multe activitati recurente, si poti implementa o scalare automata in functie de parametrii impusi de tine.

 • Manual Bidding  (licitarea manuală): sunt 4 opțiuni de licitare manuală oferite de Facebook. Dacă este folosită corect, licitarea manuală iți vă oferi un avantaj enorm în fată competitorilor. Voi explica concret toate opțiunile de licitare, când să le folosești dar iți voi arăta și cazuri concrete în campanii pentru a putea vedea cum performeaza fiecare sistem de licitare manuala. Vei afla când să le folosești și care sunt beneficiile lor.

 • Demistificarea optimizării a campaniilor: indicații specifice în funcție de situație (“ce faci dacă iți crește CPA-ul, dacă se oprește din cheltuit campania, dacă ai frequency mare, dacă ai costuri foarte bune, dacă ai un ROAS mic sau mare, etc). Nu vei te vei mai găsi într-o situație în care să nu știi cum să reactionezi. Te voi învață cum să analizezi rezultatele și performanta și cum să interpretezi datele.
 • Facebook Ads este un subiect extrem de amplu. Iți voi oferi explicații și exemplificări detaliate a celor mai eficiente instrumente Facebook Ads. Cum ar fi de exemplu: Reclame Dinamice, Catalog Sales & Setup, tot ce ține de campanii de conversie, Facebook pixel, Campaign Budget Optimization, Dinamic Creative, și multe altele. Îți vor face munca mai ușoară și vei putea economisi multă energie și timp.
 • Voi explica detaliat procesul meu operațional pentru testarea de creative, audiențe, structuri de campanie și vei afla toate opțiunile de optimizare a reclamelor 

 • Campaign Budget Optimization: Care este modul de funcționare, explicație detaliată pentru CBO, sfaturi despre optimizarea specifică pentru CBO, structuri de campanii eficiente și cum să iți creezi CBOs care aduc rezultate.
 • Creative: iți voi arata o metoda simpla de a-ți identifica avatarul clientului tău și cum poți scrie textele pentru reclame urmând conceptul AIDA, scris expres pentru fiecare avatar în parte. În același timp iți voi arata exemple concrete de reclame (creative) care convertesc. Ce fel de vizualuri au rezultatele cele mai bune, cum să structurezi compoziția vizuala pentru a atrage atenția publicului targetat
 • Îți voi explica teoria pentru a înțelege tot conceptul dar tot ce învățam punem și în practică în Ads Manager. Iți arata situații concrete și reale pe conturi de publicitate din diverse nișe. Vei înțelege cum se implementează tot ce discutăm și iți arăt rezultate reale.

Cum se va desfășura cursul?

75 de lecții video individuale.

Am structurat cursul în 4 mari capitole, 26 de module și 75 de lecții video individuale. astfel încât să acoperim toată informația de care ai nevoie sa să devii un expert în reclame plătite.

Gasești tot ceea ce ai nevoie in platforma de curs

Am creat o platformă special pentru acest curs să te ajute să înveți structurat. Vei găsi toate materialele cursului într-un singur loc și vei putea urmări de pe orice device.

Calendarul cursului DoAds Like a Pro și ce vei afla în fiecare sătpămână

Ce înveți în fiecare modul al cursului?

Daca esti freelancer sau ai o agentie de publicitate, pentru tine voi avea o prezentare Live la sfarsitul cursului despre cum iti poti gasi si semna clienti noi. 

Iti voi povesti cum am lansat DoAds si modul prin care aduc clienti noi constant, intr-un mod 99% automatizat. Iti voi prezenta Funnel-ul pe care il folosesc personal pentru clienti noi, instrumentele folosite si modul de gandire pe care il am

Uneori chiar și să trimiți niște emailuri poate fi compliact. 

Dacă vrei să optimizezi comunicarea cu clienții tăi prin intermediul email-ului atunci va trebui să faci lucrurile la nivel profesionist.

La finalul cursului îți voi prezenta modalitatea de automatizare a email marketingului, la fel cum am făcut-o eu pentru magazinul meu online.

Dece încă email marketing? Eu de exemplu am generat 17% din vânzări doar prin intermediul mesajelor prin email.

Sunt sigur că și tu îți dorești să te folosești de acest canal aproape gratis ca să obții vânzări în plus.

Ce primești mai concret în acest curs?

Ai acces la peste 75 de lecții video

Vei avea la dispoziție peste 20 de ore de conținut video în limba română din care să înveți de la A la Z să faci reclame eficiente și performante.

Platforma de curs DoAds

Am organizat toată informația într-o platformă super user-friendly ca să poți accesa și urmări cursul în ritmul tău, știind mereu unde ai rămas.

Ai Garanția satisfacției

Dacă nu ești convins de ce o să înveți în curs, ai 14 zile timp să te răzgândești și să ceri banii înapoi. No questions asked!

Primești un set de 8 funnel-uri de vânzări

Îți ofer setul meu de 8 pâlnii de vânzări pe care le folosesc cu succes în strategiile mele și a clienților noștri din agenție

Regulile de automatizare DoAds

Te învăț cum să automatizezi cu ajutorul regulilor automate, dezvoltate chiar de mine și cum să economisesti bani și timp prețios.

Strategiile mele avansate de scalare și optimizare

Îți dau toate detaliile strategiilor mele avansate de scalare care aduc succes mereu și îți arăt cum le poți implementa în afacerea ta.

Experiența mea de peste 6 ani

Ești alături de un profesionist cu experiență îndelungată în reclamele pe Facebook pentru afacerile din online și eCommerce.

Structura completă de administrare a reclamelor

Structura completa de administrare a reclamelor: de la setare, testare, optimizare si scalare. Un proces si ciclu complet.

Câteva motive pentru care merită să te înscrii la cursul DoAds Like a Pro

Dacă nu ești mulțumit primești banii înapoi!
Ai garanția 100%

Dacă intri în curs şi nu eşti mulţumit de ce ai primit, spune-mi şi îţi returnez banii.
 
Garanţia asta e valabilă 14 de zile de când ai achiziționat cursul şi ţi-o ofer ca să îţi iei orice grijă de pe cap.
 
Vreau să te concentrezi 100% pe deprinderea abilităţilor și să nu te mai gândești la investiție.
 
Asta te va duce la succes.
 
Eşti pregătit? 

Acum ai încă un motiv să fii alături de mine în DoAds Like a Pro!

După 3 ani de activitate, agenția DoAds este oficial Marketing Partner și suntem listați pe Facebook Partner Directory.

Pe lângă asta, avem statusul oficial din partea Facebook de “Facebook Prefered Agency”, status care ne oferă tool-uri interne, training din partea Facebook, acces direct la support și multe statistici unice despre clienții noștri și piața românească de advertising.

În curând publicăm oferta noastră de Black Friday. Înscrie-te pe listă să te notificăm!

Merită oare investiția asta?

Știu că nu sunt puțini bani, dar te-ai gândit oare că asta va fi o investiție în educația ta? Și mai ales cât de mulți bani vei putea genera ulterior cu ceea ce ai învățat?

Gândește-te doar cât de repede îți vei recupera această investiție dacă vei aplica corect automatizarea reclamelor. Mie personal doar aceste reguli mi-au salvat mii bune de Euro.

Dar ce spui dacă doar implementarea unui funnel sau a strategiilor mele avansate îți vor aduce mai mulți clienți… deja vei fi mult mai câștigat decât dacă nu învestești acum în educația ta.

 

Vreau să învăț să fac reclame eficiente și performante

Înscrierile la cursul DoAds Like a Pro s-au încheiat!

Înscrie-te pe lista de așteptare iar noi te vom notifica de îndată ce vom lansa noua ediție a cursului.

[activecampaign form=34]

Nu pierde ocazia să devii chiar tu un expert în promovare plătită prin intermediul Facebook Ads!

Beneficiază acum de prețul special de Black Friday

Dacă ai nevoie de ajutor ne poți contacta la:

Adresă de email

help@doads.ro

Orar

Zilnic între orele: 09:00 - 18:00

Singurul curs de reclame plătite pe Facebook din Romania care te învață tehnicile și strategiile folosite cu succes într-o agenție de Online Advertising pentru clienții săi​