Webinar Gratuit LIVE

Joi, 11 mai 2023, ora 20:00
Cum să-ți crești vânzările
cu până la

400%

folosind mai multe
canale online
Explozia Vânzărilor
în E-commerce
Rulează videoul

Da, ai citit corect!

Haide să facem un calcul rapid. Dacă acum ai 2-3 comenzi pe zi și aplici tot ce te voi învăța în acest webinar gratuit, ai șanse reale să ajungi la 8-12 comenzi pe zi!

Atacă cu succes problema vânzărilor în e-commerce!

  • Cum arată viitorul în Marketing Digital și cum influențează strategiile de promovare
  • Top 6 canale esențiale de promovare pentru orice afacere online, ce țintește către o creștere exponențială în vânzări
  • Ce presupune un funnel de marketing digital din punct de vedere tehnic
  • Cum poți crea un funnel care transformă străinii în clienți fideli și recurenți 
  • Ce tipuri de canale și ce fel de campanii aplicăm la fiecare pas din funnel

Profită de puterea marketingului digital extins pe mai multe canale de promovare

De ce trebuie să participi
la acest webinar?

Dacă te promovezi online pe un singur canal, cu siguranță ai observat că, în ultimul timp, rezultatele au devenit mai slabe.

Însă nu este vina platformei pe care te promovezi.

Problema e că devii vulnerabil când ai un singur canal online responsabil de vânzări în afacere:

Acum 3-4 ani puteai folosi o singură platformă, iar rezultatele erau mulțumitoare. Doar că deja din 2021 a început să nu mai funcționeze acest lucru.

Marketingul online evoluează constant, iar noi trebuie să ne adaptăm viitorului. Să găsim metode mai eficiente de a genera vânzări și profit. 

Analizând rezultatele, testând constant și urmărind în ce direcție avansează marketingul, la DoAds am ajuns la concluzia că extinderea promovării pe mai multe canale online este soluția optimă pentru orice afacere ce țintește către o creștere exponențială în vânzări.


Iar dacă vii la webinarul gratuit, vei descoperi exact ce ai de făcut ca să construiești o strategie de promovare unificată pentru afacerea ta.

Cum creezi un funnel care transformă străinii în clienți fideli și recurenți?

În primul rând trebuie să te asiguri că potențialii tăi clienți știu de existența afacerii tale.

Intră în scenă Etapa 1: Awareness sau Conștientizarea clientului.

În acest pas potențialul client descoperă că problema lui arzătoare poate fi rezolvată cu soluția ta.  

În Etapa 2, potențialul client vrea să se asigure că soluția pe care o oferi tu este cea mai potrivită pentru el. Va căuta informații despre afacerea ta, se va uita la recenzii, prezența ta din social media etc.

Dacă ai reușit să-l convingi că soluția ta e perfectă pentru nevoia lui, în etapa de Considerare, următorul pas logic ar fi Conversia (Etapa 3): din client potențial în client plătitor.

Hai la webinar și descoperă ce presupun toate etapele dintr-un funnel care convertește. 

Te învăț pas cu pas cum să dezvolți o strategie performantă, care sunt top 6 canale esențiale în promovarea online și ce tipuri de campanii funcționează cel mai bine în funcție de etapa în care se regăsește posibilul tău client.

Webinar susținut
de Vlad Niță
Fondator DoAds

Numele meu este Vlad Niță. Sunt fost angajat Facebook, proprietar de magazine online, fondatorul agenției DoAds, specializată în promovarea plătită online, și autor de cursuri online.

Relația mea cu Facebook Ads și marketingul digital începe în 2014 când mi-am deschis prima afacere pe lângă jobul full-time, pe care îl aveam la momentul respectiv. 

În același an, am avut șansa să mă angajez la Facebook în Lisabona ca Operations Manager. Funcția implica administrarea programului de Outreach pentru Facebook și a 120 de specialiști în marketing, care ajutau antreprenorii să facă campanii mai eficiente pe Facebook și Instagram. 

După 2 ani ca angajat Facebook, în 2017 am pornit pe drumul meu și am fondat în România Agenția DoAds. 

Fast-forward în prezent, am lucrat și semnat peste 400 de clienți în agenție. Am crescut o echipă și DoAds a devenit una dintre cele mai cunoscute agenții de publicitate online din România. 

Pe lângă partea de agenție, în ultimii 2 ani ne-am concentrat și pe educația antreprenorilor și marketerilor din România. 

În prezent am avut peste 50.000 de persoane care au descărcat materialele noastre și au venit la webinariile gratuite. Și peste 1000 de cursanți s-au înscris la programele noastre premium de educare, prin care i-am ajutat să facă Facebook Ads la nivel expert și să-și deschidă propria agenția.

Cum te înscrii la webinar?