Webinar Gratuit live

Marți, 20 iunie 2023, ora 20:00

Cum să pornești

prima campanie de

GOOGLE ADS

în doar

10 pași

Profită la maximum de unul dintre cele mai folosite canale online, care îți aduce constant mai multe vânzări și mai mulți clienți, fără să ai parte de fluctuații uriașe în rezultate.

Ce vei învăța mai exact

în acest webinar live?

  • Top 3 factori principali de care ai nevoie pentru a porni campanii pe Google
  • Cum să activezi tipul corect de cont Google Ads
  • Care este structura optimă a unei campanii de Google Ads, care chiar convinge oamenii să dea click pe reclama ta
  • Pașii pentru a seta o campanie completă în rețeaua de search

La final, îți răspundem la orice întrebare legată de Google Ads

Atacă cu succes problema fluctuațiilor în vânzările din e-commerce! Extinde-ți strategia de marketing digital prin Google Ads.

De ce să participi

la acest webinar?

Dacă ai un magazin online și deja îți promovezi produsele prin Facebook Ads, cu siguranță ai observat că rezultatele fluctuează de la o zi la alta.

Ieri ai avut 20 de vânzări, iar astăzi au intrat doar 2. În unele zile vin vânzări, iar în altele pierzi bani.

Facebook este și va rămâne un canal puternic în promovarea online, însă ca antreprenori, trebuie să găsim metode prin care să ameliorăm această fluctuație în rezultate, implementând în strategia de marketing digital și canale care îți aduc constant vânzări, la un cost chiar mai mic.

Cum poți face acest lucru? Prin Google Ads!

Google Ads este una dintre platformele care te ajută să-ți stabilizezi vânzările și să reduci costurile de promovare, ajungând în fața unui public calificat, pregătit să cumpere de la tine. 

Dacă până acum ai amânat să implementezi Google Ads în strategia de promovare pentru că nu știai de unde să începi, atunci acest webinar este pentru tine.

Vlad Niță și Ana Maria Gheorghe îți vor arăta cum să dai drumul primelor tale campanii pe Google și cum să profiți la maximum de acest canal, ca să-ți crești vânzările și numărul de clienți.

În webinar, vei afla pas cu pas la ce să fii atent atunci când creezi primele tale campanii, ce structură optimă are o campanie pe Google și cum poți seta și tu Google Ads pentru afacerea ta online.

Webinar susținut de
Vlad Niță
Fondator DoAds

Numele meu este Vlad Niță. Sunt fost angajat Facebook, proprietar de magazine online, fondatorul agenției DoAds, specializată în promovarea plătită online, și autor de cursuri online.

Relația mea cu Facebook Ads și marketingul digital începe în 2014 când mi-am deschis prima afacere pe lângă jobul full-time, pe care îl aveam la momentul respectiv. 

În același an, am avut șansa să mă angajez la Facebook în Lisabona ca Operations Manager. Funcția implica administrarea programului de Outreach pentru Facebook și a 120 de specialiști în marketing, care ajutau antreprenorii să facă campanii mai eficiente pe Facebook și Instagram. 

După 2 ani ca angajat Facebook, în 2017 am pornit pe drumul meu și am fondat în România Agenția DoAds. 

Fast-forward în prezent, am lucrat și semnat peste 500 de clienți în agenție. Am crescut o echipă și DoAds a devenit una dintre cele mai cunoscute agenții de publicitate online din România. 

Pe lângă partea de agenție, în ultimii 2 ani ne-am concentrat și pe educația antreprenorilor și marketerilor din România. 

În prezent am avut peste 50.000 de persoane care au descărcat materialele noastre și au venit la webinariile gratuite. Și peste 1000 de cursanți s-au înscris la programele noastre premium de educare, prin care i-am ajutat să facă Facebook Ads la nivel expert și să-și deschidă propria agenția.

Ana Maria Gheorghe
Expert Facebook & Google Ads
de la DoAds

și mentor în Manifesto The Digital Marketing Program

Numele meu este Ana Maria Gheorghe. Am început să ajut afaceri să se promoveze prin Facebook Ads în 2017 și prin Google Ads în 2018.

Iar din 2021 fac parte în calitate de colaborator din echipa DoAds, unde am lucrat cu peste 100 de clienți și am gestionat bugete de peste 2,5 milioane eur în Ads spend.

Și din 2022 fac parte din echipa de experți din Manifesto The Digital Marketing Program, unde am îndrumat zeci de antreprenori să creeze campanii profitabile de Facebook și Google Ads.

Nu rata noul webinar, în care descoperi cum să dai drumul primelor tale campanii de
Google Ads în doar 10 pași

Când are loc?

Marți, 20 iunie, la ora 20:00.

Cum te înscrii la webinar?